reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć wszystkim ,my już po małym spacerku zakupowym ,teraz Emi mleczko ciągnie i niedługo drzemka:tak: zrobię sobie wtedy kawusie pyszną

Aga29 a akupunktura pomogła cosik ?

ach słonka u nas wychodzi:tak: :-D

Troche pomogla,ale jeszcze nie do konca, mam jeszcze piec sesji:tak:, ale w miedzy czasie pojde sie jeszcze przebadac do neurologa i laryngologa, a co mi tam, ide na calosc:tak: ;-) ;-) Najwiekszy numer wywalilam w piatek, bo zapomnialam pojechac na ta akupunkture, no ale co tam starosc nie radosc:szok:

my już po obiadku po sprzątanku i jak Szymuś wstanie jedziemy do cioci w odwiedziny. Czartkową noc Szymon nam zarwał przespał się pół godziny po20 wstał i buszował prawie do 2 rozbrioł nas tuz po1 kedy włączył piosenkę "maszerują dzieci drogą.." i zaczął maszerować w takt. Po tej nocy boję się kolejnych ale narazie kolejne były spokojne.:sick:

Wiesz co nawet nie szkoda bo liczy sie wygoda:-) i co byłam zdziwiona jak zaczełam obcinac nozyczkami to sie krecił a maszynka dał sobie obciac prawie bez problemów:-)

Słuchajcie mam pytanko chce Maciowi kupic piłki do suchego basenu, a basenik jest dosc mały i jesli kupie 50 piłek to nie bedzie za mało.
Moze któras mama ma taki suchy basenik:-)

reklama
WITAM
no ja sie juz melduje,wlasnie wstalam 20min temu--moje dziecko dało mi pospac cała noc i do 10 rano :-D
a tu widze ze jeszcze pusciutko jest,wiec ja zmykam pic kawke i pobawic sie z małym bo juz mnie woła:-)

Do góry