reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, my dzisiaj o 8smej wstalismy:-) Dzidzia zjadla mleczko, a teraz cay czas sie piknie bawi na swojej macie:tak: Za godzinke dostanie obiadek. Dzisiaj idziemy w gosci wiec mnie pewnie caly dzien nie bedzie na bb. Ale nadrobie;-). Tesciowa dzisiaj dzwonila i pytala sie,co sobie zycze na urodzinki, a ja na to ze rowerek treningowy, wiec mi go sprezentuje:tak: :-)
Nie ma to jak dobra wola tesciowaj:laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-) ;-) ;-)

reklama
Hej wszystkim:-)
Nie było mnie od piątku i znowu tyle stron do nadrobienia;-), ale już sobie przeczytałam. Najważniejsza rzecz:
Wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych dni dla ALANKA z okazji ukończenia roczku :-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak: :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zazdroszczę wszystkim którzy się wyspali. Mnie mały zrobił dziś pobudkę o 5.30, a położyłam się późno. Wczoraj też od 6.00 brykał. Do tego ostatnio moja starsza budzi się w nocy, bo śnią jej się pająki:baffled:. No mówię Wam, cyrk na kółkach:wściekła/y:. A ja chyba mam jakieś przesilenie jesienne, bo wszystko mnie wkurza:-p:eek:. Całe szczęście, że teraz cała moja trójca poszła na spacer, mam nadzieję, że długo ich nie będzie;-).

Witajcie w ta piekna niedziele!!
U nas ubiadek ugotowany- tatus i coronia spia a ja wlasnie siadlam.
Musze troszke nadrobic zaleglosci.....
Tesciowa dzisiaj dzwonila i pytala sie,co sobie zycze na urodzinki, a ja na to ze rowerek treningowy, wiec mi go sprezentuje:tak: :-)
Nie ma to jak dobra wola tesciowaj:laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-) ;-) ;-)

Ja tez jestez zwolenniczka takich pytan i sama pytam jak juz znie wiem co kupic,Ale jak ktos mnie zapyta to zawsze odpowiadam-tylko czasem ciezko jest sie zdecydowac i nie wiadomo ile kasy ten ktos chce przeznaczyc
A ty aga nie obawials nie ze ten rowerek wyjdzie troszke za drogo

Witajcie w ta piekna niedziele!!
U nas ubiadek ugotowany- tatus i coronia spia a ja wlasnie siadlam.
Musze troszke nadrobic zaleglosci.....

Ja tez jestez zwolenniczka takich pytan i sama pytam jak juz znie wiem co kupic,Ale jak ktos mnie zapyta to zawsze odpowiadam-tylko czasem ciezko jest sie zdecydowac i nie wiadomo ile kasy ten ktos chce przeznaczyc
A ty aga nie obawials nie ze ten rowerek wyjdzie troszke za drogo

Nie nie obawialam sie, bo wiem, ze ja stac, a juz kiedys tez wspominalam, ze przydalby mi sie taki rowerek i ze pewnie sobie go w niedalekiej przyszlosci kupie, a tesciowa na to,ze bardzo chetnie mi go sprawi. Wiec, co sie odwlecze, to nie uciecze. Teraz ma okazje mi go sprezentowac, do grudnia jeszcze kupa czasu:tak:
W stosunku do innych mam zazwyczaj duzo skromniejsze wymagania;-) :tak: :-D
Ale ze mnie cwana synowa, hahaha....:laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-)

To fajna tesciowa heksa!:laugh2: :laugh2: Wiesz z tesciowymi to sie dobrze zyje,jak sa daleko:tak: Moja mieszka od nas 600km wiec sie suuper dogadujemy;-)

reklama
Do góry