reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorkiem! Moje dziecko spi i ja tez wpadlam tylko na chwilke bo dzisiejszy wieczor mam zamiar spedzic ze swiom misiaczkiem......
Zycze duzo duzo zdrowka a chorobskom mowie precz!!!!!!!!!!Moze pozniej jeszcze zajrze.

Noelia a na co wam pomógł Nizoral? Nie przypuszczałabym że można go użyć dla dziecka.:confused:

Co do kataru, to Aga miała go dwa tygodnie i w ogóle się nie zmniejszał. Zaczęłam podejrzewać alergię, choć do tej pory nigdy nie miała żadnych objawów (my oboje jesteśmy alergikami). Wpadliśmy z mężem na pomysł, że to uczulenie na flanelową pościel. No i faktycznie. Zmieniłam i wszystko minęło. Wcześniej mój mąż już odchorował te mięciutkie powłoczki, bo one strasznie pylą takimi kłaczkami. Nie dość że kichał, to jeszcze całe ciało go swędziało. A szkoda, bo to taka milutka, zimowa pościel.

Witam
u nas naszczescie choroby niema,synus zdrowy....dzis cały dzionek w domku bo u mnie tak wiało ipadało ze szok:-(
mały spi juz od 7.30 jak na niego to bardzo szybko w porownaniu do 22.00 i zasnoł bez mleczka wiec w nocy pewnie sie zbudzi.....a ostatnio to tak wierci sie w łuzeczku ze zamiast na poduszce to spi,głowa w nogach:confused:
moj mały tez alergik i wszystko je danonki- serki danio, a nawet jogurt jogobelli,ale mleko musi miec nutramigen bo jak podałam inne to zaraz wysypka
a dzis sciełam go maszynka,na ZAPAŁKE:-D i grzeczniej siedział jak u fryzjera-nozyczkami.......:tak:

Ale fajno!!!:tak: :tak: :tak: Dzisiaj też kupiłam balony, trąbki, kolorowe kubeczki i taką urodzinową girlndę do powieszenia. W poniedziałek idę już do pracy i nie będę miała już tyle czasu....a impreza w przyszła niedzielę.

UDANEJ BALANGI I MNÓSTWA PREZENTÓW DLA MAJECZKI.

Pycha wszystko się uda - zobaczysz. Ale rozumiem, że pierwsze urodziny własnego dziecka to stres.

Spadam do łóżeczka. Dobranoc wszystkim.

reklama
witam z ranka(1)
Pycha tez mam stresa choc jeszcze pare dni mi zostało,ale mam nadzieje ze wszystko bedzie oki,baloniki supeer wygladaja....na kladce tez bedziesz miala bo u mnie na poreczy od schodow beda zawieszone:-)
Magda a nasze dzieciaczki to razem obchodza bo ty robisz tez w niedziele:tak: bo u nas to tak wypadło ze niedziela(12.11.)moj ma roczek:szok:

Do góry