reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noc byla straszna,chyba przechwalilam:baffled: Weronika budzila sie prawie co godzine zeby jesc,zaqsypiala na szczescie od razu po wlozeniu do lozeczka(oczywiscie z pielucha).czasami sie boje klasc przy niej ta pieluszke bo wiecie,jak sie tak budzi co chwile to ja mam doslownie piasek w oczach i zasypiam szybciej niz ona,a to w sumie strasznie niebezpieczne zeby spala z pielucha:szok: staram sie nie zasypiac ale kurde,dzis to juz poleglam:no: :no: :no:
zuzia24-wiesz,ja mam czasami to samo,szczegolnie jak mala ma wdecia.nic wtedy nie pomaga,kreci sie i wije w lozeczku.:-( ale wystarczy ze wezme ja do nas do lozka i jest ok,hmmmm...ciekawe jaki u dzieci ten bol skomplikowany:eek: :eek: :eek:

reklama
aha!dzis bylysmy na szczepionce:baffled: :baffled: :baffled: nie nawidze igiel i jak tylko pielegniarka zaczela swoja,ja od razu lzy w oczach:-( :-( Weroniczka plakala tylko momencik-dzielna kobitka,to juz nie po mamusi;-) :-D
pielegniara powiedziala ze mala moze byc marudna i miec goraczke i faktycznie,nie bardzo mozna ja uspokoic,dopiero teraz przysnela:baffled: ale na szczescie na wszelki placz i bole mamy niezawodna rade:ODKURZACZ!:tak: :tak: zloty lek na wszystko,wystarczy ze go uslyszy i cala happy:-D :-D :-D

katarzyna_s Super ze odkurzacz dziala na twoje dziecko uspokajajaco:tak: Moja tez lubi jak odkurzacz warczy:-) Tak patrze i patrze ale moglabys sobie zrobic taki suwaczek jak jest u nas pod postami naszymi.wystarczy ze klikniesz na ktorys ktory ci sie podoba i zalozysz swoj z odliczaniem wieku twojego dzidziusia:-) Tu zamieszczam ci kilka linkow do roznych stron z suwaczkami.Mam nadzieje ze sie przydadza.
Lilypie : Free Baby stuff
simply-baby
Graphical Event Ticker for your Signature, Message Boards, Blogs and Web Page
tickercenter.com
baby-gaga
babiesfirstsite.com
vsdi.net
one in the oven
snugglepie

Lub taki jak moj to wstarczy tylko kliknac na moj suwaczek

witam z wieczorka
jeszce raz dziekuje za zyczonka:-D

co do karmienia butelkowego to moj mały jak zje wieczorem,to pochwili wsadzam go do łuzeczka i on tam sie tłucze i zasypia sam:-)

hej
Szymon też czasem zasypia po zjedzeniu kaszy ale jak jest zmeczony przeważnie jednak to chce jeszcze z tatą sie pobawić wieczorem i usypia z tatą on jeszcze śpi z nami w łózku próby odłożenia do łózeczka kończyły się płaczem po przebudzeniu jak się wyciagał przez sen i czuł zczebelki to zaraz budził się i w płacz.

witam wieczorkiem
na grzybkach byłam ,i musze powiedziec ,że nawet dużo znalazłam ,teraz za pierogi musze się wziąć tylko kiedy :eek: :confused: .

Moja Emi tez przysypiała przy cycu jak była mała, potem przy butli,ale oduczyłam ją tego powoli i teraz zasypia z misiem :tak: :-D

Iwonka masz racje ,że już sie nie pokazuje ,ja wpisałam dzieciątko i nie wskoczyło ,ale te q to ja wpisałam ,w sumie dobrze że się już nie wpisuje ,bo bysmy coraz dłuższy rzadek mieli:tak: :-D

reklama
Aga jak tam twoje krzyże ,bo mi już nic nie pomaga tzn ,z domowych sposobów ,nawet ćwiczenia nie pomagaja .:no: :baffled:
A tobie lekarz przypisał jakieś ćwiczenia :confused:

Pycha ,bo najprostrze zabawki sa najlepsze :tak: :-D :-D Moja Emi kiedyś bawiła się podobnie ale takim koszykiem plasikowym na zakupy jak są w sklepach ,nasz był akurat z NETTO:tak: :-D

Do góry