reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kochane ja na 14 do pracy:)
byłam na rehabilitacji ale dzisiaj nie brałam kapieli bo dostałam@
Gaja poszła na drzemke a ja musze oporządzic domek i cos jej ugotowac byłysmy juz na ponad godzinnym spacerze:)
Śniegu po pachy:)

reklama
Bodzinka filmik powalający hehe :-D
Asiulka zdrówka dla siostry :tak: a co masz za katalog?

Witam, u mnie dzisiaj brzydka pogoda, od wczoraj mega wieje i sypie śnieg :sorry2: więc ze spacerków nici :sorry2: M przyszedł ze służby i śpi a Kuba chodzi i coś marudzi od rana i już mnie trafia :confused2: teściowie nie przyjadą bo rury im znowu zamarzły no cóż, więcej zapraszać nie będę :no: rosołek ugotowany, jeszcze drugie wyczarować i wolne :tak: miałam ciasto robić ale jak teściowej nie będzie to nic nie robię :tak: przynajmniej mam mniej roboty :-) macie pozdrowienia od Aleksi :tak: ja idę Kubie dać rosołku bo jęczy mam zjeść ;-)

Beata serio? A to już nie jesteśmy "szczekającymi małolatami" i fałszywymi rządzicielkami ? :confused:
Starszaki już ze szkoły przyszli. Włączam więc im bajkę a sama uciekam do banku. :tak:

Witam się popołudniowo :tak:.
Małż mój wziął się za szpachlowanie :cool:, ja mam chwilkę dla siebie. Ciśnienie dzisiaj jakieś takie fajne, bo normalnie usypiam :shocked2:.
Przez całą noc padał śnieg, strasznie wieje, a po śniegu śladu prawie brak. Na plusie mam +2 więc coraz bliżej do wiosny :-p:-).
Miłego i spokojnego dnia :-)

Beata utrzymujesz z Aleksia kontakt?
ja też ide zrobić obiad bo brzuchy burcza:-D
fanta a u nas sporo śniegu i też w miare ciepło coś koło 0 mały szczęsliwy na maksa

Ostatnia edycja:
Nie wytrzymalam i polazlam na skwerek i sie wytarzali w śniegu :-p Wracałam na syrenie, teraz syrena padał i spi :-p

reklama
Ja byłam już w spółdzielni mieszkaniowej,haracz zapłaciłam,
po drodze zrobiłam drobne zakupy.

Maciuś się zbuntował,bo mu się w domu nudziło,ubrał się wziął naszego piesecka,
i poleciał do moich rodziców,powariować na podwórku.

Emil urzęduje w klockach lego,i stawia stację benzynową właśnie:-D
Ale morduje mnie ,że chce wyjść na dwór,i chyba pójdziemy bo przestało sypać.

M.śpi po nocce,a ja walczę z allegro,wystawiłam sobie już 4 oferty,
może coś się sprzeda bo nie mam gdzie za bardzo tego trzymać.

Beata mam katalog z avonu najnowszy 4/12,
teraz jeszcze trwa 3/12 bo dopiero od czwartku jest ważny,
ale ja już z niego robiłam zamówienie,
to co mi wczoraj przyszło,i mam najnowsze katalogi.
Właśnie zauważyłam ostatnio że Olka-Aleksia usunęła konto.
Ja ją znam kupę lat osobiście,chodziłam z nią do jednej klasy przez rok.

Do góry