reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta i jak mały? Ja po porodzie też miałam zastój i mi pomogła parafina :tak: ohydne to do picia ale szybko pomogło :sorry:

Justa gratuluję :-) super,a biżuteria piękna będzie Ci do twarzy :-)

Witam, ja korzystam póki Kuba śpi. Już dzwoniłam do lekarza i zapisałam go, lekarka od 11 dopiero :tak: w nocy miał aż 38.8 gorączki, dałam od razu paracetamol i po pół godzinie było już 36,8 :tak: w nocy się wypocił więc mam nadzieję że będzie dobrze i że się obejdzie bez antybiotyku :sorry: ja też bym musiała iść do lekarza z sercem i trzustką ale jakoś nie mam weny :confused2: M po służbie ale od razu w pole idzie więc zobaczę go dopiero w piątek :tak: pogoda typowo wiosenna się zrobiła, po śniegu nie ma ani śladu, chmurki na niebie raz słońce i do tego wieje :sorry: wiosna idzie trzeba zacząć okna myć po zimie i wszystko prać i na balkon hehe :-) uciekam coś zjeść na spokojnie póki mały śpi :tak:

reklama
Witam się i ja!
Justa - śliczna wygrana!
Asieńka fajnie jak możesz tak na próbę posłać do przedszkola
a u nas we weekend zlało deszczem, była breja, bo się trzymało na plusie, a teraz o dziwo śnieży biały puch
Beatko jak nie ma innych poważnych objawów oprócz gorączki nie zgadzaj się na antybiotyk, moje córcie po 4dniowej gorączce i trochę kaszlu wyszły szybciutko bez antyba, a ja przynajmniej myślę że nie wyjałowiłam bez potrzeby im organizmów

hej ja na chwile później może wpadne na dłużej
Fanta no właśnie i jak Kubuś?
Justa super;-)
Asienka ale masz fajnie z tym punktem a ja sie dowiedziałam że prawdopodobnie Bartek będzie za mały aby w tym roku iść do przedszkola bo rocznikiem patrza:eek::baffled: ale zobaczymy

Witam..Nie doczytam Was bo jestem jeszcze sobotnia po urodzinkach przyjaciółki :-)
Było za....... Wreszcie mogłam zaszalec ze strojem...A dzis umieram..
Lolo ma dzis bal przebierańców. Jaki szczesliwy mój kochany Pirat :-)
Justa gratki, piekna bizuteria.

Justa -gratulacje!
Ja jeszcze nie wiem czy mi go wogole przyjma, ale coz trza sprobowac. On bardzo lubi przebywac z dziecmi, a tu u nas nie ma takiej mozliwosci.
Oczywiscie dzieci, sa ale ich rodzicow plotkarskie usposobienie mi sie nie podoba!

hej;)
Dzis mam wizyte u okulisty bo osleplam po ciazy. Sasiadka zapisala m nie ostaniego stycznia a wizyta dzis, jak dla mnie szybko bo w innych przychodniach czeka sie opo 4 mies...
Fanta jak Kubus?ja nie pomoge, nie mam odsiwadczenia w takich sprawach.
Asienka fajnie masz z tym punktem, &&& za przyjecie
Justa gratulacje;-)
Kiedy oduczalyscie dzieci jedzenia w nocy?Moj wstaje 2 razy je i zasypia wiec nie jest to dla mnie uciazliwe ale Ł mama mowi zebym juz zaczela bo niby wg niej za duzo wazy(9330)a mi sie wydaje ze mam jeszcze na to czas

Hejka!
Małż kładzie kolejną warstwę szpachli :crazy:, mały ogląda swojego georga. Pogoda iście wiosenna.
Wczoraj wieczorem, w nocy ani dziś rano nic nie ruszyło i nic się nie "urodziło" :-:)no:. Zaaplikowałam małemu kolejną łyżeczkę tego lact coś tam. W sumie, to już 3cia i dalej nic :eek:.
Justa, jak nie na widzę różu tak biżu śliczna :tak:. Będzie Ci zapewne do twarzy :-):tak:.
Beata, oby wizyta u lekarza obyła się bez antybiotyku :tak:.
Anula, mój Kuba przestał butlę w nocy ciągnąć jak miał rok czasu :-D w sumie to 13 miesięcy :-p. 3mam kciuki za wizytę u okulisty <strasznie szybko się dostałaś>. Ja do kardio mam na kwietnia, a rejestrowałam się w styczniu :baffled:.
Kochane moje uciekam do obowiązków i zmartwień.
Życzę miłego i udanego dnia!
Postaram się zajrzeć w wolnej chwili :-)

Asienka ale masz fajnie z tym punktem a ja sie dowiedziałam że prawdopodobnie Bartek będzie za mały aby w tym roku iść do przedszkola bo rocznikiem patrza:eek::baffled: ale zobaczymy
U nas też na rocznik dziecka patrzą. :tak: Dlatego , mimo, iż Amelka skończyła w lutym 3 latka, to dopiero od września tego roku może zacząć uczęszczać do przedszkola. :tak:
Aguśka dopytaj, bo u nas jakoś marzec/kwiecień już się składa papiery do przedszkoli. :tak:

Hej kobitki.

U nas wiosennie się robi,słonko świeci.
Tylko szkoda że nie długo będą potrzebne pontony,bo bajora się robią na ulicy.
Ja od dziś druga zmiana,nawet ją lubię bo nie muszę się zrywać o 5 ,z kurami razem.
Przez weekend,poleniliśmy się troszeczkę,posprzątałam chałupkę,
poprasowałam sobie,co mi zalegało.
R. poszalał z Emilem,bo Maciusia nie było od piątku.wrócił wczoraj dopiero.

A od dziś znowu szara rzeczywistość,dom ,praca,praca ,dom ,itd.

JUSTA,gratki,biżuteria ładna.
U nas od 1 marca jest nabór dzieciaków do przedszkola.

BEATA zdrówka dla Kubusia.

Miłego dnia.

reklama
Hej mamusie :-)

Zdrówko chorowitkom, a zmartwionym mamom siły!:-)
Wczoraj sie dowiedzialam, ze u nas rowniez jest punkt przedszkolny. Czyli 4 godzinki za darmoche, wiec musze isc po feriach dowiedziec sie co i jak! Moze Go na kilka godzin przyjmą do tego punktu. Pobędzie troche z rówieśnikami, nauczy sie czegoś itd. Same korzysci!:tak:
Nawet gdyby chodzil w przyszlym roku, a w kolejnym przeszedl do normalnego przedszola to same korzysci z tegoo wynikają!:tak:

No to super, że macie taki punkt, kłopot z głowy :-)

A ja chciałam Wam bardzo podziękować za wszystkie głosiki oddane na mnie w konkursie "Kapelusz" . :tak: Wygrałam zestaw biżuterii. :-) Anna Moja Pasja Rękodzieło

DSCF2357.jpg

Nie ma za co i gratulacje! Komplet jest przecudny :-)

Witam, ja korzystam póki Kuba śpi. Już dzwoniłam do lekarza i zapisałam go, lekarka od 11 dopiero :tak: w nocy miał aż 38.8 gorączki, dałam od razu paracetamol i po pół godzinie było już 36,8 :tak: w nocy się wypocił więc mam nadzieję że będzie dobrze i że się obejdzie bez antybiotyku :sorry: ja też bym musiała iść do lekarza z sercem i trzustką ale jakoś nie mam weny :confused2: M po służbie ale od razu w pole idzie więc zobaczę go dopiero w piątek :tak: pogoda typowo wiosenna się zrobiła, po śniegu nie ma ani śladu, chmurki na niebie raz słońce i do tego wieje :sorry: wiosna idzie trzeba zacząć okna myć po zimie i wszystko prać i na balkon hehe :-) uciekam coś zjeść na spokojnie póki mały śpi :tak:

Oj biedny Kubulek, dobrze że temp spadła. A co kochana Tobie dolega, że musisz z sercem i trzustką do lekarza?

.A dzis umieram..
Lolo ma dzis bal przebierańców. Jaki szczesliwy mój kochany Pirat :-)

A coś tak się wytańczyła? :-D
Ja poproszę o zdjęcie synka w stroju :-)

Wczoraj wieczorem, w nocy ani dziś rano nic nie ruszyło i nic się nie "urodziło" :-:)no:. Zaaplikowałam małemu kolejną łyżeczkę tego lact coś tam. W sumie, to już 3cia i dalej nic :eek:.

Nie Laktacid? Ja dawałam taką jedną ampułkę młodemu jak kupki nie robił mi przez 3 dni.

Takie ładne słońce było z rana, chciałam iść na spacer z młodym a tu doopa....śnieg pada... :confused2:

Do góry