reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As &&&&&&
Fanta no to super że ruszyło! ale podawaj dalej ten lactulosum, żeby maluch Ci się nie zablokował, że kupkę robi się ciężko, potem przekona się że będzie wszystko ok

a sio choróbska! niech już sobie pójdą razem z tą wstrętną zimą

reklama
Fanta to super ze się ruszyło :-)
As trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze :-)

My po zupce, zaraz ryż ugotuję do mięska i będzie można posiedzieć :tak:Kuba rysuje i ogląda bajki, a ja wypiłam herbatkę, zrobiłam dwa pranie i pozmywałam resztę garów :tak: czekam dzisiaj na listonosza i jakoś go nie widzę i nie słyszę więc może jutro mnie nawiedzi ( mam taką nadzieję :sorry:) głowa coś mnie boli, widać wiosna idzie i ciśnienie lata :sorry:

Fanta! Coś Ty zrobiła z forum he he. Wszystkie hurtem cieszymy się z kupy Twojego syna! Hi hi hi.:-D
Dobrze, że w końcu poszło. Zrobił w pieluszkę czy na nocniczek? Normalna bez płaczu czy jakoś jednak mu doskwierało?

Pirat
418054_2641780136466_1614478195_32072200_825901203_n.jpg

Diaboł :-p

428627_2643574821332_1614478195_32072872_1795743526_n.jpg

As &&& .:tak:
Fanta super! :-D
Bodzinko ale przystojniaki. :-D
Beata o kurna. Dużo zdrówka dla Kubusia.

Ale dziś zakręcony poniedziałek. :baffled:
Zaczęło się od Kacpra. Mąż rano jedzie do piekarni autkiem a potem starszaków zawozi do szkoły. Czekał na nich na podjeździe , pojechali.
Ja patrzę a w korytarzu coś leży. Kacper ani plecaka, ani picia , ani worka z ciapami nie wziął....:eek: Ubrał się i wybiegł .
Dzwonie do męża. :-D
Ten już wraca.
I spowrotem do szkoły z plecakiem.
A Kacper :" no tak właśnie miałem wrażenie , że czegoś mi brakowało " :-D
Skleroza w tym wieku. :no:
Potem to już lawinowo leciało. :rofl2:
Do białego prania dostała się podkoszulka różowa Amelki. Wszystko różowe, nawet bielizna męża. :-D
A potem Amelka założyła swoją czerwoną suknię , księżniczką chciała być. Rozpuściła włosy i kazała sobie przynieść szczotkę do czesania. Tak się zaczęła czesać, że by jej oddzielić włosy od szczotki, nożyczek musiałam użyć. :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry