reklama
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Justa_82 Śliczności tworzysz kobieto :-)
A propo żelu na dziąsełka to nie działa, ona po prostu jak widzi pełną łyżeczkę zbliżającą się do buzi zaczyna swoją histerię
Miłej nocki wszystkim życzę
heheh to nasze dzieciaczki będą nadawały na podobnych falach heheh
Moja to zosia samosia , nerwuska i uparta jak osiołek :-)
A propo żelu na dziąsełka to nie działa, ona po prostu jak widzi pełną łyżeczkę zbliżającą się do buzi zaczyna swoją histerię

Miłej nocki wszystkim życzę
heheh to nasze dzieciaczki będą nadawały na podobnych falach heheh
Moja to zosia samosia , nerwuska i uparta jak osiołek :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
krolcia
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą.
As jak mus to mus. Leżeć trzeba.
Justa piękne te cuda tworzysz
.
Żel na dziąsełka to polecam dentinox, u nas działał najlepiej.
Ael jeden i drugi dostał krowie zaraz po skończonym roku. U Mateusza poszło z dnia na dzień, bo miałam z nim "mleczny problem"(nie chciał pić jakiegokolwiek mm) a Daniel był przestawiany powoli. On typowo mleczny chłopak. No ale u nas w rodzinie zero alergii więc niejako mogłam sobie pozwolić na tak szybkie przestawienie.
A ja specjalnie dziś będąc w biedronie zwróciłam uwagę i bebiko pełna półka była.
Justa piękne te cuda tworzysz

Ael jeden i drugi dostał krowie zaraz po skończonym roku. U Mateusza poszło z dnia na dzień, bo miałam z nim "mleczny problem"(nie chciał pić jakiegokolwiek mm) a Daniel był przestawiany powoli. On typowo mleczny chłopak. No ale u nas w rodzinie zero alergii więc niejako mogłam sobie pozwolić na tak szybkie przestawienie.
A ja specjalnie dziś będąc w biedronie zwróciłam uwagę i bebiko pełna półka była.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
u mnie sa dwie i w zadnej nie ma;(a moge dac 4??Witam wieczorową porą.
Justa piękne te cuda tworzysz.
krolcia
Fanka BB :)
Ja myślę, ze spokojnie możesz. Dużej różnicy w składzie nie ma a i 4 to chyba od drugiego roku życia tak? To przecież Gaji niewiele już zostało.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja myślę, ze spokojnie możesz. Dużej różnicy w składzie nie ma a i 4 to chyba od drugiego roku życia tak? To przecież Gaji niewiele już zostało.
3 miesiace
a polecacie jeszcze jakies oprócz bebiko i bebilonu??
reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Lena - my pijemy Junior z nestle. Oczywiscie smakowe, bo innego nie trawi!
Dzisiaj popoludniowy spacerek zaliczony. Niby wietrznie bylo, ale dalismy rade. teraz spia chlopaki, a ja sobie siedze przy necie!
Dobranoc Babeczki!:-)
jutrawo wpadne do Was!
Dzisiaj popoludniowy spacerek zaliczony. Niby wietrznie bylo, ale dalismy rade. teraz spia chlopaki, a ja sobie siedze przy necie!
Dobranoc Babeczki!:-)
jutrawo wpadne do Was!

Podziel się: