reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z innej beczki.
Dziewczyny szukam gdzie za darmochę można ściągnąć dźwięk "weź pigułkę" z seksmisjii:-p? Kojarzycie? Chcę sobie ustawić na przypomnienie na antykoncepcyjną:sorry2: he he.
Macie jakieś namiary?

reklama
Witam w sobotę
Aż mi się chciało wstać o tej 6:-D
Słoneczko świeci a jak spojrzałam na termometr to już wtedy było 5 stopni:tak::-)
Ja sobie teraz kawke zaparzyłam a Bartuś się bawi ,m w pracy to sami jesteśmy

koło 10 sobie z małym wyjdziemy potem wrócimy na obiad a potem znowu na spacerek oczywiście o ile mały będzie w miarę grzeczny;-)

miłego dnia kochane

Dobry
Nareszcie slońce :-)
Zamierzam dzisiaj panów wywalic na spacerek a sama leżec w lózku, pożerac lody i obejrzec jakis lekki filmik :-)
Ja się z nimi na spcery jeszcze nalaze :-p

Wiosna,wiosna......
2752390508.gif
2752390508.gif
na termometrze 11 stopni:):)

Mariolcia,właśnie się dopatrzyłam że Twój smerfik,
jest z tego samego dnia i miesiąca co mój Emil,
tylko mój 4 lata starszy:-)

Pogoda cudna jest,aż się chce wcześnie wstać.
Pranie się robi,pościel na balkonie,mieszkanie się wietrzy.

Chłopcy jedzą sobie śniadanko,bułeczki,kakao.
Ja umyłam włosy,i z kawką przylazłam.
Wypiję kawkę ,to polatam trochę na odkurzaczu

Dziś umówiłam się z moją kumpelą,co ze mną pracowała do września,
ma do mnie przyjechać z córcią,i idziemy z dzieciakami,do Bajkolandii.
Niech poszaleją łobuziaki troszkę,a my kawkę wypijemy,poplotkujemy troszkę,
rzadko się widujemy bo 30km,mieszka od nas,ale zawsze jak mamy możliwość ,
to organizujemy jakiś mały zlocik.
393845.gif

Miłego dnia laski.

reklama
asiulka, więc razem będziemy świętować :-)
na mnie też wiosna podziałała że mam tyle energii, dzisiaj nie posiedzę na forum bo idziemy na imieniny do mojego dziadka, a wcześniej z koleżanką się spotkam bo chciała Oliwierka zobaczyć.

Do góry