reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez jeszcze w piżamie.. Zjadłam już 3 tabletke antybioryku a nad okiem jak bolało tak boli...Może w złych odstępach czasu albo jeszcze za krótko...Jak przez tydzień się kluło...Dotknąc tego miejsca nie moge, pochylic się mam problem...Centralnie w miejscu zatok nad okiem od lewej dziurki...Ale oczywiście ja już czarne myśli mam, co mi sie tam kluje w tej głowie....Wczoraj wieczorem było lepiej a dzis rano...Masakra znowu ...

reklama
Bodzia zdróweczka;-)antybiotyk zacznie działać i szybko wyzdrowiejesz;-)
ja zrobiłam sobie włosy zaraz jakiś makijaż zapodam:-Di trzeba sie ubierać i wyjść:tak:Tylko w co tu sie ubrać:confused:Niby ciepło ale jest wiaterek:confused:

hej dziewoje :)

Bodzia zdrowia.

u NAS tez nie za cieplo. niby slonce swieci,ale jakos tak chlodno jest.

Juz dwie kawy wypite, teraz sie nastrajam aby obiad podgrzac ;/ ale chyba daruje sobie ziemniaki i dziś bedzie kasza :D obierac przynajmniej nie trzeba. a po obiedzie znowu do lasu z chlopcami :D

nadal plis o głosiki Dzieci Poznań

Renata oddane
I ja proszę o głosiki na bebiko można oddać 5 naraz
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/spot-promocja/galeria/?start=545

A tu trzeba sie zalogować przez facebooka
Głosujcie prośba.......
Kuchnia Jogurtowa Bakoma
Kuchnia Jogurtowa Bakoma
Kuchnia Jogurtowa Bakoma
Kuchnia Jogurtowa Bakoma
Kuchnia Jogurtowa Bakoma
Kuchnia Jogurtowa Bakoma

A ja już ogarnięta mały też właśnie zjadł kanapkę jeszcze i tak myśle jak tu sie ubrać:confused:Chyba zarzucimy coś na długi rękaw bo zawsze można zdjąć:-)

Hejka!
Wpadam się przywitać :-).
Jestem cała <na szczęście i zdrowa>, mimo iż troszku obolała. Remont powolutku brnie do przodu, choć moja rola dziś ogranicza się do dopingowania i uważania na siebie :-D.
Na ściągnięcie szwów mam się stawić za 10 dni :dry:. Miłego i spokojnego dnia :*
W wolnej chwili zajrzę jeszcze ;-)
<edit>
Teraz doczytałam dopiero
Bodzia, dużo zdrówka kochana :tak:. Obyś szybko wydobrzała.
Asiulka, czekamy na relację z wakacji :-D.
Aguska, Renata, zagłosowanie ;-)

Ostatnia edycja:
Hello.

Fanta a mogłaś spać?
Aga po południu kliknę na te z bakomy, bo jeszcze nie upłynęło 24 h. ;-)
Renatka zagłosowane. :tak: Za III miejsce też są nagrody?
Bodzia współczucia. :sorry:

U mnie dziś słonecznie i ciepło. :tak: W prezencie urodzinowym dostałam kupon rabatowy do wykorzystania w Orsay. Dziś zamierzam się tam wybrać i poprzymierzać trochę kiecek. :tak:

P.S. Ja też jeszcze w piżamie. :-p

Justa, położyłam się o drugiej i spałam takim pół snem do 8. Jestem nawet w miarę wyspana. W karetce podali mi ketonal ;-), więc bólu jako takiego nie czułam na wieczór. Teraz ibupromy dwa łykłam bo mnie głowa boli, ale do przeżycia. Wczoraj były do mnie wycieczki pielęgniarek jak przywieźli mnie i powiedzieli, że dostałam młotkiem, to pielęgniarki podchodziły i się pytały czy serio :-D:-D. Byłam żywą sensacją :-p.
Udanych zakupów Justa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej moje babeczki:)
A ja popijam kawkę i zajadam ciasto kawowe;):-D
Mąż już się pakuje:-( Gajusia mu pomaga:):-D
Jedziemy na obiad do teściów;)
Bodzia dużżżooooooo zdrówka
Justa jak mama??
Fanta juz dobrze z Twoją miłością???FAnta zdrówka:)

Do góry