reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena w środę wyszła ze szpitala. Jeżdżę do niej codziennie , nawet po kilka razy, bo starszaków moich życzyła sobie by zostawić. Bo a to do sklepu jej skoczą , a to po warzywa na pole...
Jest dobrze. Powoli zaczyna normalnie funkcjonować . Dietę trzyma. Schudła sporo. :tak:
Dostała 3 tygodnie zwolnienia.
Za to tacie mojemu znowu cukrzyca dała o sobie znać. Otwarte rany mu się robią na nodze. On coś z żyłami ma. :confused2:

reklama
Lena, z moją miłością tak sobie ale już lepiej. Dzięki zdrówko się przyda :-D.
Justa, dobrze, że z mamą już lepiej. Oby tacie cukier się unormował.
Uciekam kochane podłogę przemyć, bo wszędzie biało :dry:.
Spokojnego dnia!

ZARAZ MNIE COS STRZELI!!!!
wiecie co zrobił mój jeszcze mąż???? Zadzwonił, że za chwile bedzie i przyszedł ZE SWOJĄ MAMĄ!!!!! W domu syf, nie umyte naczynia, nie odkurzone, o oknach nie wspomne bo mam to gdzieś...Ledwo łóżka pościeliłam i sie ubrałam...Od tygodnia nie mam siły zeby się za sprzatanie zabrać a dziś to już w ogóle...Rowerek ( ha ha) przywiozła Juniorowi i jakis komplet Lolkowi....Rowerek po kuzynce...Ale powiem Wam, że mnie wkurzył na maksa..Ja u niego w mieszkaniu nie byłam bo on sobie nie życzy!!! Ale on SWOJĄ MATKE do mnie przyprowadzić może i to bez informowania mnie o tym!!!!! Ide pisac pozew o rozwód!!! OOOOO
Doope mi tak obrobią, że kosmos....Az mi cukier spadł w domu nic słodkiego..

Witam się:-)

my już po obiadku, pogoda do bani, zimno nadal:zawstydzona/y:

Fanta a tobie co się stało, a cóż za remonty u ciebie jakoś chyba nie doczytałam, zdrówka
Bodzinka oj tam nie przejmuj się kochana tyle niech sobie gadają szkoda zdrowia, kuruj się,
jak tam moja lala jak nie masz siły to nic na siłę ja poczekam
Justa zdrówka dla rodziców, udanych zakupów ja nie przepadam za Orsay
lena ty to masz chyba fajną teściową często u niej gościsz, smacznego obiadku
Renata miłego spacerku po lasie:tak:

idę małą na drzemkę ululać:tak:
a później kawki się napić :-):-D

Miłej niedzieli

Kurna dziewczyny przezyłam dzis szok w sklepie! Patrze na mleka w proszku i gały mi na wierzch wychodzą! 10zł za 500g mleka w proszku łaciatego! I nie kupiłam bo takiego drogiego to ja nie chce a reszta jakies badziewne... nie było zwykłego w niebieskim woreczku. Olek wstanie to do stokrotki sie przejde...

Na dzis w palanach mielismy spotkanie z kolezanka z porodówki... juz nie wiem nawet ile razy sie umawiała i w ostatniej chwili odwoływała spotkanie... :sorry2: wiec super... :-( Spedze niedziele rodzinnie... :confused2:
fanta zdrowiej:tak: dobrze ze to tylko tak sie skonczyło!
mirelka witaj! I u mnie zimno... a jak słonce wyjdzie zza chmur to goraco...
justa zdrówka dla taty i mamy! Dbaj o nich kochana! Dobrze ze mama wraca do siebie:tak: udanych zakupów!!!

Pora obiad jakis zapodac...

Różyczka zwykłe niebieskie nie wiele tańsze jest...Takie ceny tego mleka sa już do dłuuuuuugiego czasu..Ja w zeszłym roku kupiłam to płaciłam nawet 14 zł....

Bodzia Taaaak????? To niezle... myslałam ze choc o połowe bedzie tansze:tak: I teraz załuje ze go nie kupiłam... juz bym mogła zrobic i by sobie stygł w lodówce bo mam takiego smaka! Kurna! Straszny łasuch jestem ostatnio!:-D

różyczka witam, a jest jeszcze mleko w proszku granulowane z Gostynia 250g kosztuje ok. 4,50zł takie nie może być :tak:

piję sobie kawkę
Liwia ucina sobie drzemkę
m ogląda Formułę:tak:

pogoda się poprawia, spacerek trzeba zaliczyć :tak:

Mirelka tego mleka potrzeba 500 g więc wychodzi to samo a poza tym mogą zostać grudki.
No niestety niebieski u nas pare lat temu było po 8 zł a nie widziałam go ho ho ho..... Blok juz nie jest słodyczą tanią :-p Tylko normalnie wykwintną ;-)

reklama
fanta dobrze że wszystko tylko tak sie skończyło;-)a boli jeszcze?o której jedziesz po Kubusia?
Justa i co kupiłaś w Orsayu?
Bodzia oj tam nie przejmuj się w du..to miej;-)zdrówka jeszcze raz
dziewczyny ja nie wiedziałam że to mleko jest takie drogie:szok:a też chciałam nie długo robić ten blok ...
My po długim spacerku potem na obiad do teściowej poszliśmy i teraz leniu****emy w domku:-D
Od jutra zapowiadają upały no zobaczymy:confused: a dziś u nas ciepełko ale jak słonko było za chmurami to jednak chłodno sie robiło:dry:

Do góry