reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiktoria ubiegłaś mnie:-D
A myślałam że będę pierwsza:-D
do kościoła idziesz?a po co?czy tak po prostu na msze??

Ja też z kawka sie witam
maleństwo jeszcze śpi:-)
Co d kina to ja też bym sobie poszła:-D ale z Bartkiem żeby iść to jeszcze troche muszę poczekać:-D
mam już 20 stopni ale pochmurno jest:sorry2:

Witam się:-)
u nas słońce o rana daje czadu, Liwia ucina sobie pierwszą drzemkę, ja już po kawce i śniadanku, w planach mam do zrobienia ogóreczki w musztardzie z 10kg ogórków:tak:;-)

aguska wiktoria pisała wczoraj że dziś u nich odpust i temu może do kościoła poszła
Lena ja dziś mam wczorajsze kotlety schabowe, ziemniaki które już obrałam i mizerię zrobię

Liwii dziś zrobiłam zupkę ogórkową z ogóreczków małosolnych własnej roboty:tak:;-)

a ja muszę kupić sobie nową prostownicę Liwia mi zrzuciła i szybka pękła i nie da się prostować chcę kupić inną jakie polecacie :tak:

Miłego dnia:tak:

Justa w sensie jakim te fontanny zaliczałaś?? hmmm
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Domyśl się. ;-) :-D:-D:-D:-D:-D

A z czego masz internet ???
Z Play'a . :tak: Burze wczoraj przechodziły i znikał na parę minut zasięg.

do kościoła idziesz?a po co?czy tak po prostu na msze??

mam już 20 stopni ale pochmurno jest:sorry2:

Bo u Wiki dziś odpust. :tak: U nas był 25 lipca.Święto w mieście, wsi.Odbywają sie msze święte jak w niedzielę.:tak: Pełno straganów z zabawkami , strzelanie petardami itp.

Co robicie dzisiaj na obiad??
Jeszcze nie wiem, dopiero co oczy otworzyłam. :sorry2: :-D

Ale chyba już wiem. Do makaronu Lubelli była przyczepiona saszetka z "Penne Pikantne". :tak: Wypróbuję .:tak:

w planach mam do zrobienia ogóreczki w musztardzie z 10kg ogórków:tak:;-)

Liwii dziś zrobiłam zupkę ogórkową z ogóreczków małosolnych własnej roboty:tak:;-)

a ja muszę kupić sobie nową prostownicę Liwia mi zrzuciła i szybka pękła i nie da się prostować chcę kupić inną jakie polecacie :tak:

Miłego dnia:tak:
W planach mam zerwanie ogórków i pomidorków, bo wczoraj sporo już doszło. :tak:
Oooo zapomniałam , że i moje ogórasy w jednym garze już ukisły. :tak:
Co do prostownicy to nie wiem jakiej marki, ale na pewno nie bierz z szerokimi szczypcami. :no: Ja mam od siostry Maxi Style firmy Monix . Jest dobra. :tak:

Muszę ogarnąć mieszkanie po weekendzie. Prania kupa , garnki ze zlewu wychodzą.:baffled:
Śniadanie dojem i do roboty.

dzien doberek

Ja tez z kawusia....

justa hmm moje mysli wiesz,,glodnemu chleb na mysli,wiec nie bede sie domyslała,,bo zrobie z ciebie zboczucha:-D
lena ja mam filety z kurczaka:)
mirelka ja mam jakas firmy krzak,,ale bardzo dobra:)...tylko nie ma nazwy na niej,,na pudelku bylo i wyrzucilam,bo mam ja ze 3 lata:))U

mnie grzeje slonce od rana prosto w okna,,i mam saune w domu...ale ma dzisiaj padac.i chmury sa:)

Justa oj u mnie też zawsze po niedzieli to jak by tornado przeszło ale ja już wczoraj na wieczór podłogi sobie przetarłam, z zmywarki naczynia wyjęłam a dziś tylko kuchnię ogarnęłam i gitara:tak:
a o prostownicy to myślę na tą a płytki to tylko wąskie w poprzedniej też takie miałam
PROSTOWNICA REMINGTON S6500 PROSTUJE I KRĘCI LOKI (2515975461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a powiedzcie dziewczyny jak to robicie że cytujecie dany post jakoś nie umiem do tego dojść :szok::no::nerd:

justa hmm moje mysli wiesz,,glodnemu chleb na mysli,wiec nie bede sie domyslała,,bo zrobie z ciebie zboczucha:-D
Ja nie ukrywam, że nim nie jestem. :-D ;-)

a powiedzcie dziewczyny jak to robicie że cytujecie dany post jakoś nie umiem do tego dojść :szok::no::nerd:

Są takie znaczki pod postem :

Dodaj na bloga - Edytuj - Odpowiedz - Cytuj - "+"

To musisz zaznaczyć post, który chcesz zacytować tym znaczkiem na końcu "+"

Jak już pozaznaczasz posty , które chcesz zacytować i chcesz na nie odpowiedzieć, to klikasz przy ostatnim poście, na który chcesz odpowiedzieć "cytuj" i już.
.

Ostatnia edycja:
reklama
Bry:)
Pisze od mamy... juz myslałam ze do was nie zajze bo rano netu nie było po wczorajszej burzy!! Ale burza była! A co sie działo po niej.... szok!

Widziałam temat kinowy się przewinął:tak: to sie pochwale ze bylismy z P. wczoraj na Batmanie:-D bardzo mi sie podobal! Polecam!
Melduje ze impreza słaba... jednak normalne wesele bardziej odpowiada niz takie cos.... Ale Olek pieknie sie zachowywał u mojej mamy:tak: nocke przespał, w dzien grzeczny nawet na chwile mnie nie wołał a jak wrócilismy patrzy i mowi "o mama" i dalej sie bawi... czyli sie nawet nie stesknił. hehe Ale mi było tak dziwnie wczoraj... pusto... cicho...

Lece bratu sniadanie dac i zajze jeszcze poczytam:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry