wiktoria12
Mama i żona :)
Dzień Dobry ja z kawką siedzę :-) na 8:00 do kościoła.Później mam zamiar pospać przynajmniej z godzinkę
jakoś brakuje mi snu ostatnio :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justa w sensie jakim te fontanny zaliczałaś?? hmmm
Z Play'a .A z czego masz internet ???
do kościoła idziesz?a po co?czy tak po prostu na msze??
mam już 20 stopni ale pochmurno jest![]()
Jeszcze nie wiem, dopiero co oczy otworzyłam.Co robicie dzisiaj na obiad??
W planach mam zerwanie ogórków i pomidorków, bo wczoraj sporo już doszło.w planach mam do zrobienia ogóreczki w musztardzie z 10kg ogórków;-)
Liwii dziś zrobiłam zupkę ogórkową z ogóreczków małosolnych własnej roboty;-)
a ja muszę kupić sobie nową prostownicę Liwia mi zrzuciła i szybka pękła i nie da się prostować chcę kupić inną jakie polecacie
Miłego dnia![]()
Ja nie ukrywam, że nim nie jestem.justa hmm moje mysli wiesz,,glodnemu chleb na mysli,wiec nie bede sie domyslała,,bo zrobie z ciebie zboczucha![]()
a powiedzcie dziewczyny jak to robicie że cytujecie dany post jakoś nie umiem do tego dojść![]()