reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie Kochana, wybaczcie że ostatnio nie zaglądam ale czasu brak nawet dla siebie :sorry: przedwczoraj weszłam w słoiki i robiłam przez cały dzień, wczoraj pojechałam rano z Kubą autobusem do żar bo szłam do ginekologa zamiast mamy, a dzisiaj od rana sprzątałam bo aż się prosiło i musiałam kabaczki zacząć robić i wieczorem zapewne będę je kończyć bo jak M przyjdzie to jedziemy kredyt do końca załatwiać i jeszcze zakupy.... i się pisaniem tego już zmęczyłam :-) jutro muszę posprzątać żeby na weekend mieć wolne, a w środę robię Kubie urodziny bo rodzinka będzie mieć wolne od pracy i korzystam, no i M jeszcze będzie :tak: uciekam obiad podgrzać bo zaraz mąż przyjdzie ;-)

Ja mialam kolezanke pokawkowałysmy:))

wiktoria aaaa zniwa,nono..
mirelka to jak wyprobujesz plastry to daj znaka..czy dobrze dzialaja...
aguska no i dobrze ebdzie...

Fanta kochana , gdyby nie ty to bym nawet nie wiedziała, że coś wygrałam. :zawstydzona/y: DZIĘKUJĘ !!! ;*
Cały dzień dziś w kuchni siedziałam, bo jutro wyprawiam w domu imieniny. :sorry:
Ale widzę, że i wy dziś skromnie z pisaniem. ;-)

aguska jasne że nie ma co panikować z każdym dniem będzie lepiej :tak:

a czy któraś z mam dla swojego maluszka używa takich plastrów na komary jak się sprawdzają

Verco - Plastry na komary dla niemowląt i dzieci

ja muszę coś kupić moje dziecko jest całe pogryzione przez komary

jaka cisza aż nie możliwe:-)
gdzie się podziewają mamusie;-)
Ja nie używam bo u nas nie ma;)

GRATULACJE:)

AGUSKA BEDZIE OKI:)

Bry. padam. caly dzien na nogach. sniadanie o 13 jadlam. w miedzy czasie obiad robilam, ogorki po zydowsku ( mam nadzieje ze jadalne bedą )

Aguska Oskar caly maj i czerwiec sceny robił przy rozstaniu w przedszkolu.pLACZ BYŁ DO MOJEGO WYJSCIA Z P-LA, CZASMI CIUT DLUZEJ . ( WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. ten capslook )

wlosy maluje. na jakis " czerwona porzeczka " . ciekawe cop mi na glowie wyjdzie :)

reklama
Do góry