reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fanta przeczytałam ziewam i teraz cały czas ja ziewam hehe :-D
Koralikowa to miłej zabawy :-)
Mirelka ja nie miałam takich rolet więc nie doradzę :sorry:
Witam nową mamuśkę napisz coś o sobie :-)

Z lekka posprzątane, poodkurzane, włoski umyte :-) teraz tylko obiad, mam nadzieję że mi się cycki rozmrożą bo zapomniałam je wieczorem wyciągnąć :sorry: dobrze że mam zupkę :-) byłam przekonana że dzisiaj poniedziałek hehe :-D

Mirelka ja nie zamawiałam:no:
Paulawawa witaj
Koralikowa udanego dnia uważaj żeby cię jakiś dinuś nie pożarł:-D

ja wróciłam z miasta jutro szykuje nam się spotkanko rodzinne ale chyba nie pójdziemy bo mały nadal przeziębiony:-( a szkoda....ale jeszcze zobaczymy

Mieszkanko lsni:) Olek spi... jeszcze tylko obiadek dopracuje:-) Na razie wolne:-D
Na spacer pasowało by pojsc bo pogoda ładna ale nie wiem czy dam rade bo mnie tak @ zalewa:sorry: juz dwa razy przemokłam... szok. Nigdy tak nie miałam... :confused2: i jak wyjde na dwor i znowu przemokne... :sorry:

aguska moze do jutra mu sie polepszy i pojdziecie:tak:
paulawawa witaj!
mirelka ja tez nie zamwiałam:no:

szkoda że żadna z mamuś nie zamawiała :cool: a czy któraś ma rolety rzymskie jak się sprawują, my teraz poddasze remontujemy i nie chcę żadnych karniszy firanek, zasłon tylko rolety i tak myślę czy się sprawdzą:tak:

moje dziecię drzemkę ucina, pobawiłyśmy się w domku bo ze spacerku nici bo siąpi :tak:

założyłam małej dziś nowe rajstopy nówki nieśmigane trochę poraczkowała i już rajstopy całe w szulkach fe nie lubię takich :no: jadę dziś do Lidla to kupię jeszcze z 2 pary są teraz na promocji, zima zapasem to będzie jak znalazł :tak:

Aguska a może jedna pójdziecie nie ma co tak siedzieć w domu takie siedzenie to nic dobrego trzeba środowisko zmienić, :tak:
różyczka ja odkąd urodziłam to też tak ze mnie się leje oby @ szybko cię opuściła, u nas od rana siąpi, jest zimno
Beata jak cycki rozmroziły się?
paulawawa witamy, przyłącz się do Nas:tak::-)

mały znowu nie chce jeść obiadu:sorry:
mirelka z tym że tak będzie Bartka kuzynka o 1,5 roku młodsza więc żeby on jej jeszcze nie zaraził:baffled:
no zobaczymy może się wybierzemy wszystko zależy od Bartusia

Wpadam do Was na kawkę :tak:.
Młody śpi, a ja już odkurzyłam, podłogi pomyłam, pranie wstawiłam i powiesiłam, łazienkę ogarnęłam, kuchnię też, drzwi zaimpregnowałam preparatem do drewna, wietrzy się teraz, więc odpoczynek się należy :-p.
Beata, aż takie zaraźliwe? :-D:-D Jak się mieszka w mieszkanku, opowiadaj co u Was, bo daaaaawno Cię nie było :tak:.
Paulawawa, witaj :-)
Koralikowa, nie wystrasz dinozaurów :-D:-D:-D:-p. Miłego wypadu :tak:
Różyczka, no proszę jednak wenę miałaś ;-).
Mirelka, widziałam takie na własne oczy w jakimś sklepie i nie za bardzo mi się podobały, strasznie ciężko wyglądały, ale widziałam też takie delikatne więc jak na własne oczy nie zobaczysz, pomacasz, to nie wiesz :tak: zamówiłam sobie próbniki, może młodemu do pokoju zamówię ;-).
Aguska, może nie ma ochoty? Coś mu tam wsiśniesz później znając życie ;-).
Wklejam kolor przedpokoju <na żywo jest jeszcze ładniejszy> :-)
DSCN4278.jpg

Za książki Maciusia zapłaciłam 420 zł,bez 3 książek,
a za Emilka 120 zł.
Ileeeeee? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 420 zł pakiet do IV klasy Nowej Ery? :eek::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Weź mnie nie strasz. :eek:
U mnie o tyle sytuacja żle wygląda, że jedno dziecko po drugim książek dziedziczyć nie może, a rok po roku idą po sobie do szkoły. :wściekła/y::crazy:

Różyczko to dobrze , że spokój. ;-)Mam mniej do nadrobienia.:-D

Fanta no to stuk pośladkiem, bo i ja dopiero co przysiadłam na pupie. Czy to jasny fiolecik?

Siostra pojechała do pracy, łącze mi swoje podrzuciła. :-) :tak:
Co u nas?
Mój od poniedziałku na urlop 3 tygodniowy idzie. :confused2:
Szykujemy się powoli do roku szkolnego , ale nie szalejemy , dopiero planujemy , bo kasy brak. :sorry:
No i 1 września pohulać na wesele idziemy do siostry męża. :tak:
Łącza nie ma , to i w domu wszystko na błysk posprzątane. :-D Ale mi się tęskni za wami. :sorry:

reklama
Do góry