reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta u nas po staremu nic nowego :-) koleżanka jest w trzeciej ciąży mają 46m2 mieszkanie i ostatnio dostali propozycję na 3 pokojowe i taki sam metraż hehe paranoja :eek:
Asiulka tyle za książki :szok: to ja chyba zacznę puszki zbierać i sprzedawać :eek:

Witajcie ja wpadam tylko na chwilę, korzystam póki wszyscy jeszcze śpią :-) pogoda się ładna zrobiła więc może pójdziemy na jakiś piknik nad rzekę :tak: wczoraj prawie wszystko załatwiliśmy, najważniejsze to w banku było :tak: ja sobie wczoraj posprzątałam więc mam spokój, dzisiaj tylko pranie i obiad :-) wczoraj przyszedł do nas znajomy, jego żona z synkiem miesięcznym w szpitalu w zielonej, bo mały miał skręt kiszek i operowali, teraz czekają co i jak, a wiadomo jak lekarze żeby się coś dowiedzieć to trzeba krzyknąć :confused2: może na przyszły tydzień wyjdą i oby wszystko było dobrze :-) kapusta czerwona się zaczęła a ja chce do słoików zrobić taka jak jest ze sklepu, tylko nie mam kurcze słoików :eek: na przyszły tydzień pojadę na weekend do mamy bo będzie otwarcie tesco więc skoczę też na targ i kupię kapustę i słoiki :-) no uciekam na spokojnie zjeść coś, bo mnie dzisiaj dusi coś przez tą pogodę :sorry:

reklama
Dobry
Wiktoria ja NIGDY kasy na chrzciny nie dawałam :-p Jakąś pamiętke, plus jakiś drobiazg. Jak się komus nie podoba, to niech mi doope obrabia do woli :-p
Młoda zabrana do domu, po południu po nią jade.
cisza i spokój. dostałam od mojej mamy fantastyczny materiał!! Będe z niego szyła torebke- worek przez ramie. Zaraz ide do szmatek poszukać czegoś na podszewke bo materiał jest tak piękny, że aż mi go szkoda na podszewke brać. szyłam sukienke ostatnio i ją zepsułanm :-( Nic zostawie ją, może jakoś znaje pomysł jak ją uratować...Ostatecznie będzie na przyszłe lato. Teraz myśle, żeby sobie spódnice uszyć ale to juz wykrój z BURDY dla pań XXL..

678240.png

Się witam kobietki.

U nas piękna pogoda.
393845.gif

Zakupy porobione,chałupka posprzątana,pranko się robi.
Maciek ujrzał śliczną pogodę,
wziął naszego sierściuszka
i poszedł na ogródek do moich rodziców.
R.w pracy,a my z Emilkiem urzędujemy w domciu.
Jeden spacerek już zaliczyliśmy,
jak tylko powiesimy pranie chyba mykniemy,i my na ogródek,
może moja sister przyjedzie z dziewuszkami,
to pobrykają dzieciaki razem.

Obiadek zrobiłam,już zjedliśmy dziś było spagetti,
Maciuś się upomniał bo dawno nie było.

A i powiem Wam laski,że ten mój mniejszy niejadek
przez ostatnie dwa tygodnie zjada normalnie obiadki,
z małym sprzeciwem na początku,ale zje.
Czasami jak przychodziła pora obiadu to było
2560322263.gif

I z tego się chyba najbardziej cieszę,
bo ostatnimi czasy to jakby mógł to żyłby samym powietrzem.

I nawet troszkę przytył,bo waży już 18,200.
A tak to waga stała w miejscu długo długo na 16-17kg.

Renata,no powiem Ci że ja tak samo w najtańszej księgarni u nas robiłam zakupy,bo porównując z koleżanką to to jej wyszło ponad 500zł,za książki do 4 klasy.

Beata,zacznij odkładać kaskę do skarbonki :):):)
ja wyprawkę dla Emila,to po trochu już od lipca skupuję,
rak kredki,a to bloki,zeszyty,papiery kolorowe itd.
Co byliśmy na zakupach w biedronce,czy indziej to Emilek sobie wybierał 1 lub 2 rzeczy.
I takim sposobem mamy prawie wszystko.
Tylko dokupię takie jak mydło,w płynie,serwetki itd.I będziemy mieli wszystko.
We wrześni znowu będzie wołanie o kasę na ubezpieczenia,składki itd.
I znowu trzeba będzie sięgać po portfele.

Miłego dnia laseczki.

Młodzież dzis wyjątkowow do rzeczy, Junior był u taty, a ja się napałiłam jak szczerbaty na suchary na worek sako. Moje pufy do wywalenia. Jak tylko materiał znajde to....Ach...

hej baby :)

Paulawawa witaj :)

mnie prawie na kompie niema. impreza coroczna u nas w parku, chlopców samych nie puszcze wiec silą rzeczy chodze z nimi.

reklama
Witam popołudniowo.
Dla mnie dzisiaj stanowczo za gorąco, dlatego siedzimy w domku pod wiatrakiem, jednak ciąża nie sprzyja w takie upały :/
Bodzinka świetna sprawa ten worek Sako
aguska2017 Heh, ja narazie nie mam tego szczęścia, bo ja słomiana wdowa :/

Do góry