reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejj

Moj do niedzieli jest.....pojechal po filmy do kolegi:)

Renia no brawooo dla mlodego....
krolcia a mi pasi,,komin super sie robi na okraglych,,zaczelam drugi kolor wplatac..bezowy do brazu:)
asiulka spadochron??? hehehe dobre...
lena i jak opijanie??
as juz pisalam ze super profesorrrrrrrrrr...

Dziewczyny u was pada,,u mnie slonko i 23st...w jednym rekawku mozna brykac,,.a moj P w krotkim mykal...cieplusio,,oby weekend byl taki pikny:)

aguska brawo dla Bartusia:)
wiktoria jak w szkole?/ biologi nie lubie blee..
atfk to jaka impreze robisz na 10lat:)

reklama
Moje niemal skończone dzieło. Wedle zamówienia kubraczek dla kundla nike'a.;-)

Załączniki

• DSC00410.jpg
    DSC00410.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 41
Mimo to, iż nie odzywam się, bo trudno mi się wbić po weekendzie , to czytam was na bieżąco.:sorry:
Lena
to kiedy do pracy idziesz? Z tamtej zupełnie zrezygnowałaś?
As ale słodziak! Aż mi się zatęskniło za bobo. :sorry:
Amallie również dostałam przesyłkę , dzięki naszej Asieńce oczywiście! :tak::-) Wypróbowałam już "Pomysł na soczysty gulasz" oraz "makaron z mięskiem , papryką i porem". :tak: Nie wiem, albo smaka nie mam , bom jeszcze zachrypnięta po weselu, albo to samo w sobie chemia i dziwacznie smakuje. Choć ten soczysty gulasz pyszny wyszedł. :tak:
Karolcia :szok: ale superaśne! :-D Moja psinka przestała by się wreszcie trząść z rana gdyby miała taki kubraczek.:-D

A ja siedzę , a raczej siedzi mój chłop i nadrabia zaległości w lekcjach z Kacprem, bo ten do szkoły nie chodzi, bo też zachrypnięty. :confused2:

Justa gdzies byla kobito jak cie nie bylo..hmm??
Nie opuszczaj nas na dlugo tak...okkkk

Ja plany popisalam,bo jeszcze 2 zalegle mam.....ale do 30 mam oddac..wiec spoko...
ide polezec,,,

Koralikowa balowałam , dwa dni weekendowe. ;-):-D A pozostałe dwa dni robocze dochodziłam do siebie. :-D
A tak serio... szpital mam w domu. :confused2: Duży chłopak na zmiany wszedł , to i więcej go w domu niż w pracy , a mały z najmłodszą gardło leczą w domu po weselichu. Popili zimnych napojów , lody etc. Mam nadzieję , że jasno opisałam co i jak. :-D Okupacja kompa trwa.
Ale doczytałam iż umowę ci przedłużono. Nooo suuuper! :-) Skończyłaś papierkową robotę?
Amallie ten makaron z warzywami na patelni też z piersią kurczaka robiłam, nie z wieprzowiną. :tak: Zjadłam , bo zjadłam. Ale żeby to jakaś rewelacja była? Hmm...:unsure: Wolę jak sama coś , po swojemu, własnoręcznie przyprawione ugotuję. :sorry:

reklama
Świeżo rozwinięte:tak::-)

Za chwileczkę:tak:

Lena na ekraniku przy tych skrzynkach, trzeba wpisać chyba swój nr telefonu i kod który dostaniesz esemesem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry