reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena no u nas chłodniej ale tez pogodnie wiec pewnie bedzie fajnie!
ja koce poprałam jak sie lato skonczyło:rofl2:
aguska kawke odpusc sobie!!za ciezka;-)
a dla młodego mega gratki:tak:!!!to juz nielada wyczyn!!!znaczy sie duży facio sie z niego robi!!!
krolcia mgła?tez nie lubie!zwłaszcza za kółkiem:eek:

jutro jade do UP mam dostać pierwsza kuroniówke:sorry:
no i musze na te urodzinki Filipowi reszte pokupować.
pogadałam z nim...powiedział ze balony mogą byc ale te sznurki :-D (tzn serpentyny) to juz nieee hihihi

reklama
Aguśka a jak Bartolini na spacerze się zachowuje??
Moja Gaja to tylko by na dworze siedziała:)Dobrze, że u mamy jest wyjscie na ogród więc biega po ogrodzie:-)

mój kurcze 10 lat:szok: nie moge w to uwierzyć!!
na szczęście przytulaśny z niego typ...hihih wiec nie czuc ze to kawał byka:rofl2:!na dworze oczywiście zgrywa dorosłego i broń boże okazywać jakies czułości :-D ale w domku ...super z niego gośc!!
jest uczuciowy(nie raz za bardo) ale do tego pogodny i rozsądny!!
Kaja to odwrotowiec...gada 24h na dobę,wiecznie cos kombinuje,średnio słucha..hihih
dwa różne typki:-D

Aftk 10 lat! Matko toż to kawał chłopa już! Jakie wymagania he he bez sznurków.:-D

Mgła opadła i pokazało się czyściusie błękitne niebo z wielkim słońcem! Super pogoda! Kurtki przed zima w związku z tym mam zamiar poprać.

Witam się !!
Moje dziecię dziś przespało calutką noc z 1 pobudką na cyca .
yes2.gif
yes2.gif

Obudziła się przed 8 ,zjadła i zabawa na całego.Przed 11 znów zjadła cyca i drzemie sobie na tarasie ,a ja do Was zaglądam.

Miłego dnia

Aftk 10 lat! Matko toż to kawał chłopa już! Jakie wymagania he he bez sznurków.:-D

Mgła opadła i pokazało się czyściusie błękitne niebo z wielkim słońcem! Super pogoda! Kurtki przed zima w związku z tym mam zamiar poprać.

Ja już własnie poprałam:)Przed wczoraj sweterki takie zimowe tez poprałam:)A dzisiaj powrzucałam jeszcze adidasy!

reklama
Do góry