reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello kobietki,melduję się że żyje.
U nas leci pomalutku,chłopaki zdrowi,ale m.się przeziębił.
Ja w tym tygodniu 1 zmiana,m 3,mały sajgon jak zawsze.
Maciek dziś przyszedł ze szkoły z obdartym nosem,i nad ustami.
Spadochron mu się na w-fie nie otworzył :-D:-D
Emil uwielbia chodzić do szkoły,poznał już literki A,i M,oraz cyfrę 1,pisze starannie,i bardzo się przykłada.

Możemy prosić o głosiki

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

reklama
klik :tak:

Mój profesorek :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 20121002519.jpg
    20121002519.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 20121002523.jpg
    20121002523.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bry!
Witam się porannie ;-).
Kawka już prawie wysiorbana, na pocztę muszę lecieć koprete kupić i paczkę wysłać. Pogoda chyba jeszcze się nie obudziła :dry:, jakoś tak szaro na dworze. Obudzić się przez to nie mogę :-p.
Renata, zdolnego masz smyka :-). Gratuluję!
As, ślicznie Kuba wygląda, rzeczywiście jak mały profesor. Nie poznałam go. Strasznie Ci wyrósł :-)
Asiulka, fajnie, że chłopaki takie zdolniachy i mają zapał do nauki :-). Taka zapracowana jesteś, więc życzę Ci jakiegoś urlopu ;-). Wpadaj jak znajdziesz czas :-).
Aguska, jak dziś się czujesz?

dzień dobry kobietki!!!
witam sie i ja!śniadanko wciągnęłam...ehh dziwne bo zazwyczaj kawulcem witam dzień a tu proszę mega gód;-) mnie dopadł!
szkraby w szkole:happy:!Fifi ma dzis sprawdzian z polskiego:sorry: wiec trzymajcie kciukasy:happy:!!nauczył sie !!fajnie w domu ćwiczył ale boje sie że nerwy mogą mu przeszkodzić w koncentracji:baffled:.

as super Kuba wyglada!!tak dostojnie i faktycznie poważnie!!wydoroślał facio:happy:

kawka?

Dzien dobry,
My na nogach od 5.30:sorry:maly nadal bez rewelacji. Spi ze mna bo co chwile sie budzi. U nas pada, grzmi i blyska:sorry:
As, fajne okulary, mam podobne;-)
Aguska u nas to samo ze wstawaniem i od razu krzyk zeby kasze robic a o 1 w nocy zjadl 180ml kaszy
Fanta, ja tez juz po kawie, pogoda taka ze zasypam ale maly usypia i klade sie do niego:-D

reklama
anula wow od 5:30:eek: nie zazdroszczę!!
renatagratki!!synus mamusi dume przynosi!!!no i oto chodzi:-D
asiulka spadochron mówisz...hihihi
fanta hello!!u nas słonko sie przebija wiec i moze u was sie rozpogodzi!

Do góry