reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Atfk, oj nie tylko Ty byś sobie co nie co poprawiła :-D:-D.
Polskie programy "chirurgiczne" jakoś do mnie specjalnie nie przemawiają :sorry2:. Tak samo jak był kiedyś taki program "Łabędziem być" wersja USA i Pl. Pozostawię to bez komentarza :-p.
Lecę wziąć się za obowiązki i coś wszamać bo już po 11 :dry:.
Pogoda dalej jakaś taka nijaka.
Później zajrzę ;-)

reklama
ja właśnie tez włosy umyłam i obejrzę powtórkę "na wspólnej" bo teraz nie oglądam wieczorną pora gdyż Filip co wieczór przed snem o 20 czyta przez pól godziny "Akademie Pana Kleksa" w ramach lektury :-D:-D:-D a ja leże ook i słucham...jakie to przyjemne uczucie !!
miłego dzionka

Też oglądam ale na necie, bo czasu nie mam wieczorem i do tyłu jestem z odcinkami. Wczoraj z T obejrzałam 2 i skończyliśmy na 1640 :-D. Link do odcinków Ci wklejam. Tylko jak Ci wyskoczy żeby zainstalować Silver coś tam to zainstaluj ;-) i wszystkie odcinki będziesz mogła sobie obejrzeć od "kuchennych rewolucji" po "master chef" ;-):tak:.
Odcinki, streszczenia Na Wspólnej online - Oficjalna strona serialu
Miłego dnia!

I ja wpadam
Atfk mały chyba ma alergię na pleśnie i grzyby chyba bo ciężko póki co stwierdzić ale kiedyś był też alergikiem pkarmowym i np do tej pory nie daje mu np cytrusów
co do kolczyka w uchu hmmm to jeszcze nie tragedia;-)
Anula Fanta na NFZ nie mam szans się dostać muszę sie jeszcze dowiedzieć kiedy w ogóle będzie rejestracja bo czeka sie około 6 msc a póki co to już na ten rok nie ma miejsc:baffled:później jak już będzie wiadomo o co chodzi z alergia to będziemy chodzić na NFZ:tak:
Co do wagi to ja :zawstydzona/y: sie nie wypowiadam bo jestem mikrus:-D
a operacje plastyczne ... to ja myślę podobnie jak Fanta:tak:i oglądałam na tvn style ostatnio :tak:co do powiekszania cyca to ja jestem za jeśli kobieta ma tzn flaczki:tak:wisza np po ciąży była tam jedna taka bohaterka:tak:
Dobra kochanwe ja tylko przelotem bo dziś Bartka odbieram z przedszkola po 12 jak zje tylko obiad

amaliee jak miło!!!
ja z moim ukochanym mimo iz jestesmy 14 lat razem i 11 po slubie też co chwile ślemy sobie sms-y typu "lowe krowe pisał byl":-D:-D:-D taaakie to miłe!!i rozwesela i oby jak najdłuzej

Wylazłam po dłuuuuugim prysznicu! He he

Kolczyk? Kurcze juz w tym wieku? A gdzie ten kolczyk?
A dziurka niekoniecznie zarośnie. Ja przebijałam sobie uszy mając naście lat. Mam w sumie 10 dziurek. Od jakiś 10 lat nie noszę już więcej kolczyków jak jedna parę na raz he he, A dziurki nadal są, nie zarosły.

Ja oglądam tą chirurgię. I bardzo mi sie podoba i jest za! W takiej formie jak jest tam w programie. Babeczka deska-powiększyła piersi, poprawianie, nosów, brzucha itd, ale jak przyszła młoda śliczna proporcjonalna dziewczyna i ryczy, że młodo wygląda i ona chce cycki to on jej odmówił! Albo jak przyszła taka mocno otyła babka i chce odsysanie tłuszczu. Też jej odmówił i powiedział, ze ma zrobić dietę i ĆWICZYĆ! Takie racjonalne podejście do plastyki to ja rozumiem i jestem za!:tak:

pasztet już w piekarniku ;-)
Ale pachnie :-p:-p:-p
Zaraz chlebek zrobię ,bo wczorajszym to już tylko wspomnienie zostało :szok::baffled::-D:-D:-D

W kwestii wagi to po 3 ciążach w tym jednej leżącej od połowy ,a drugiej praktycznie całej w łóżku ważę 70,5 kg przy wzroście 176 ,więc źle nie jest ;-):-):-)

Krolcia w 100 % Cie popieram;-)tez lubie takie programy
Dziewczyny moze Wy mi cos doradzicie, maly ostatnio wchodzi na lozko albo fotel i chce skakac, raz polecial cale szczescie ze wczesniej jaski zrzucil i glowa na nie polecial. Tlumacze, zabieram go ale zero efektow, wchodzi skacze po lozku czy fotelu a pozniej pokazuje ze skoczy na podloge. Wczoraj wszedl na jezdzik, tzymal sie kierownicy, myslalam ze zawalu dostane jedzik sie ruszal a on stal na nim i sie cieszyl. Ostatnio ciraz bardziej wymusza, gdy powiem nie albo cos zabiore rzuca sie na podloge i doslownie wali w nia rekami i nogami:sorry2:staram sie nie reagowac albo tlumaczyc ale nic nie daje. Dzis dawalam mu kanapke ladnie jadl a gdy juz nie chcial uderzyl mnie z calej sily az kanapka poleciala na dywan wtedy wstal i poszedl.

W tym wieku dziecko potrzebuje stymulacji sensorycznych i dlatego skacze .To normalne u takiego malucha ,że testuje ,bo w ten sposób poznaje świat właśnie przez sensorykę (zmysły) .Inaczej nie mógł by się prawidłowo rozwijać .Na tym etapie po prostu trzeba pilnować ,bo zakazany owoc najlepiej smakuje :sorry2::sorry2:
Dobrym rozwiazaniem będzie również trampolina taka domowa ,by uczył się skać w miejscu do tego przeznaczonym .;-)

reklama
As kurcze trampolina nie dla nas wynajmujemy tak mala kawalerke ze nie ma miejsca:dry:skakanie jeszcze zniose ale te histerie i rzucanie sie na podloge...oszalaje wcale nie slucha:dry:czasami jest grzeczny podejdzie gdy poprosze da dziubka a czasami gdy go o to porosze podejdzie i bije po twarzy. Na spacerach tez problem bo w parku biegnie do obcych psow i chce bic, w sklepie nie lepiej zbiera cos sie da albo ucieka, nie reaguje na moje wolanie

Do góry