reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amalie wiesz bardzo podobnie robią w większości sklepach;-)nie tylko tych przez internet:tak:
Ja wrociłam ale i tak rajstop małemu nie kupiłam:no:nic nie ma
słonko sie przedziera ale i tak wieje i zimno

reklama
Bylam w pepco i właśnie sa ale takie cieniutkie że zaraz będą do wyrzucenia i właśnie ta gumka jakaś taka rozciągnięta od nowości:baffled: a te lepsze to rozmiaru nie było same małe były oczywiście znalazłam też jedne takie fajne ale za drogie moim zdaniem jak dla chłopaka pod spodnie;-)

Ja rajstopki w tym roku kupiłam wola i gatta. Jedne i drugie dobrej jakości. Już kolejny raz je kupuję. Wytrzymały cały sezon i przy dobrych wiatrach starczą na kolejny. Wcześniej kupowałam Yorkera i zawsze były ok a w zeszłym roku jakoś szybko się rozleciały:dry: nie wiem czemu.

U mnie dziś ogórkowa ze śmietanką:-)! mmmmmm

Aguska ja na allegro zamiawiam rajstpy z jednej firmy gatunkowo sa w miare, w sam raz pod spodnie. Na dniach musze swojemu zamowic bo u nas ciezko z tym albo tanie i zaraz brzydkie albo drogie i cienkie:dry:
Krolcia ja wlasnie yokera zamawiam i zawsze byly ok, teraz jedna kolezanka kupila sa dobre a drugiej sie zbiegly przy wirowaniu:confused:

Ostatnia edycja:
No zepsuła się firma:baffled:, zdecydowanie. I rajstopy i skarpetki bardziej tandeciarskie jak kiedyś. Mati od początku w Yorkerach biegał. A od zeszłego roku lipa! Skarpetki poprzecierane i dziury po jednym sezonie:wściekła/y:! Rajstopy na stopach to samo! Żeby dzieciak na bosaka po dywanie nimi szorował, ale w kapciach przecież jest! A te stare, które kiedyś Matiemu kupiłam to teraz są ok i posłużą Danielowi.

Czasem przez neta, czasem w stacjonarnym sklepiku z bielizną. Cenowo wychodzi podobnie(doliczajac koszt przesyłki), no chyba, że kupisz większą ilość to bardziej sie opłaca wtedy z neta kupić. Ja tak na spółkę kupowałam rajstopy z kupelą i szwagierka w zeszłym roku, od jednego sprzedawcy.

reklama
Ja kupiłam właśnie Woli i Gatty dla Mateusza z myślą, że będzie też dla Daniela na później. Daniel w większości ma rajstopy po Mateuszu. Dokupiłam dwie pary nowych tylko. Jedne były nam potrzebne, ale drugie tak bardzo mi się podobały, że nie mogłam się powstrzymać:sorry2: he he.

Ja zawsze kupuję w takim maleńkim punkcie, gdzie gość ma tylko rajstopy, skarpety itp. Dla Daniela za rajstopki Woli dałam po 9zł, bo niby fason z zeszłego sezonu:)-D akurat mnie to obchodzi:-D). Te nowe ponoć będą droższe.

Do góry