reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry;-)
Wstalismy o 5.30, ledwo siedze oczy mi sie zamykaja:sorry:zaraz zrobie kawe, dzis musze zrobic zakupy na weekend i kupic jakis kosz na zabawki bo maly jeden polamal:eek:

reklama
Hej
Bartek śpi w nocy bez pieluchy to wstaje do niego żeby go wysadzać no i nastawiłam sobie budzik na 23,30 a on sam przyszedł do nas o 23,20:-D ale nie że chce siusiu tylko mleko:eek:ale siusiu też zrobił zjadł i poszedł spać.Potem 4,30 słyszę mama!mama opa! ide do niego a on zdjął spodenki i że chce siusiu:-)to poszliśmy zrobił no i wtedy znowu zaczął starsznie kaszleć ale po 10 minutach zasnął:tak:
U nas mgła masakryczna nic nie widać i mam aż 2 stopnie:eek:

Witam.;-)
No i skrobałam rano szyby:confused2:. Przygruntowy przymrozek miał być. Ehe:crazy:! Na 2 piętrze mam -4!

Dobrze, ze z przezorności ściągnęłam roślinność z balkonu wczoraj, bo wszystko byłoby do wyrzucenia!

hejoo

Jak fajnie miec wolne,,ale i tak musialam wstac,,syna do szkoly wydalic..z kwiatkiem:)

aguska to oduczasz małego pampersow...oduczaj im szybciej tym lepiej...
chociaz moja znajoma dopiero oduczyla corke gdy wiedziala ze idzie do przedszkola,a miala ponad 5 lat..masakra..to juz dla mnie sooryy ale jest debilizm....

anula ja tez tak zawsze mowie,,tzn w sensie ze musze dzisiaj kupic kufer na zabawki i co,,od dwoch tyg nie kupilam...:cool:

krolcia u mnie widzialam ze tez skrobali,,teraz po 8 sasiedzi...

kawy???????????

Aguska widzisz jaki dzielny, u nas brak zainteresowania nocnikiem probowalam posadzic chociaz na chwile ale piszczy i ucieka wiec dalam spokoj.
Koralikowa ja dzis musze bo akurta zepsul ten duzy na wieksze zabawki, cale szczescie ze 2 sa cale ale co sie dziwic jak wchodzi i skacze w nich abym wyszla do kuchni juz w nich siedzi:sorry:
Krolcia ja mieszkam na parterze, teraz slonce swieci nam w okno i niby mamy az 5 stopni
Oby pozniej bylo w miare zeby wyjsc na spacer, juz grubsza kurtke naszykowalam dla malego
Siostra wczoraj do mnie pisala, moj brat w 5 kl ma zapaklenie pecherza, nie moze siku zrobic. Dostal leki ale siku robi tylko gdy siedzi w cieplej wodzie, jak sie nie poprawi ma skierowanie do szpitala. Kurcze a od wrzesnia nie chodzil do szkoly bo w pirwszym tyg zlamal noge dopiero tydz temu zdjeli gips i znowu nie chodzi

Ostatnia edycja:
asienka no popatrz sam,,to super..

anula hee fajne ma zajecie...ja ostatnio z biedronki kupilam dwa male pudla,,ale duzzze by sie przydalo tez..
j
a musze dzisiaj jechac oc wykupic na auto,bo do niedzieli mam,zas ze 400zł pojdzie i us odwiedzic...echh

dzień dobry kobietki!
witam sie i ja!na chwilke bo zaraz dzieciaczki wróca bowiem dzis tylko apel na DEN:-D!
potem chłopaki jadą po teścia do Szczecina odebrać go ze szpitala-zabieg sie udał :-D i teraz rekonwalescencja przez 2 m-ce w domu i powrót na udrożnienie kolejnej żyły:eek:...jakby tego nie mogli zrobic za jednym razem ehh

u nas tez zimnica..brrr
kawusie pije

jesli chodzi o rajstopki to faktycznie w textil market są po 9,90 i to właśnie z woli;-)!kupowałam dla mojej Kajulki!
wczoraj poszalałysmy w lesie bo słonko wyszło po poludniu!
oto dowód: hihihi

Załączniki

• DSC_0074 (768 x 1152).jpg
    DSC_0074 (768 x 1152).jpg
    34 KB · Wyświetleń: 38
Heja. siedze z drugą kawą. mam wrazenie ze nie spalam calą noc. łeb mi peka ;/ nic mi sie nie chce a obiad wypadałoby zrobić i dalie z ogrodu wykopac.

o 15 na kontrol z Oskarem do lekarza ide. Kaszle tak samo jak kaszlał, do tego gile wieksze.

i musze isc kupić 4 habazie jakies ;) dla Filipa nauczycielek z zajec dodatkowych. wypadaloby zeby dziś dal flołera :) niech zaznają kobiety troszke przyjemnosci :D

reklama
Hejka!
Witam się z kubkiem kawy. Jak nigdy pożarłam już śniadanie, teraz moja pierwsza kawka. Chyba się starzeję :-D:-D.
W szoku jestem miałam dziś na termometrze -5 o godzinie 6:30 :szok::confused2:, teraz aż mam zero.
Zastanawiam się czy na grzyby jest sens jutro jechać jak przymrozek dziś był.
Kurczę...
Widzę, temat rajstopkowy, więc to znak, że zima idzie :-D:-D.
Ja tam mam dla młodego rajstopy z tamtego roku <dwie pary ze smyka, pochwalę je mimo ceny jakoś ok 21 zł, to jakość super :tak:>, potem jakieś "biedronkowe" ma ale to po domu już raczej i trza będzie dokupić jakieś, ale to jak na rynku gdzieś będę, to mu za grosze kupie, albo znów w biedronce ;-)
Koralikowa, wolne masz ;-). Wszystkiego naj z okazji święta Twojego :tak::-);-).
Atfk, wysoko skacze ta Twoja córa :-D, fajnie, że spacerek się udał :tak:.
Aguska, o pamkach piszesz :-p. Młody mój śpi z pampkiem, w razie "W" jak by popuścił ale wysadzam go w nocy i wstaję tak co 2 godziny. Na razie sukces :-D.
Ameliee, kawy nie pijasz? Jak smakuję ta herbatka?
Anula, o ja współczuję sytuacji. Może uda mu się nadrobić, a nie można załatwić mu tego żeby nauczyciele do domu mu przychodzili? Moja siostra tak miała, bo wiecznie po szpitalach latała i ciągle chorowała. Nie pamiętam jak się to nazywa. Zdrówka dla brata :tak:.
Renata, 3mamy kciuki za kontrolę :tak:
Asienka, witaj z rana :tak:. Jak zdrówko?
Krolcia, miałaś nosa żeby kwiatki ściągnąć z balkonu :tak:
Reszty jeszcze nie doczytałam :zawstydzona/y:.

Do góry