reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jezu wrocilam i zaraz wychodze na ang z mlodym.

Pozalatwialam sprawy,bylismy w maku,w centrum handlowym.
Nogi w dupe mi wchodza.

Dzieks za źyczonka z okazji den,he.

Dopiero wrocilam do mieszkania, zrobilam zakupy i wyszlam z malym bo u nas cieplutko bylam w cienkim sweterku i lekkim plaszczyku.Maly wpadl w szal bo chcial do piaskownicy, wzielam go pod pache i wrocilsmy
Aguska u nas na lipcu 3 dzieciaki juz wola na nicnik tylko w nocy spia w pamersie a ja nie chce uczyc tylko oswajac go z nocnikiem;-)
Fanta moze i mozna zalatwic zeby n-ciele przychodzili do domu ale musialby ktos to zalatwic a moja matka uwaza ze w 5 kl nadrobienie ponad mies to nic takiego, w pon dodatkowo idzie do szpitala.
Co do pajakow brzydze sie ale nie tak jak myszy i szczura

Anula niby dzieci w wieku twojego Bartka wołaja na nocnik?:-D:-D:-Dkochana nie wiesz w to co pisza:-D:-D:-Dmoże i siadają ale do wołania jeszcze im na pewno daleko sorki ale nie wierzę:no:no może gdyby jedno takie genialne sie znalazło ale aż 3:-D

Aguska, zielona w tym jestem. Troche to dziwne ale sama nie wiem moze jakos pokazuja:eek:wiem ze moj az tak bystry nie jest hahaha:-Dmi chodzi tylko o oswajanie, za odpieluchoawanie wezme sie latem:tak:i tesciowa mi truje bo dziewczynka z ich rodziny starasza o ponad 2 mies niby wola, slucha sie itd a nasz nie

Anula powiem ci tak nie słuchaj nie których bo nie ważne co inne dziecko JUŻ robi ważne że twój jest zdrowy dobrze sie rozwija a na odpieluchowanie ma zdecydowanie jeszcze sporo czasu.
czytałam o tym baaaaardzo dużo i wiem że dopiero 18 msc dziecko zaczyna kontrolować swoje zwieracze i może ale nie musi zacząć wołać siusiu:tak:mój w wieku 18 mscc nawet nie siadał na nocnik wolał wstać iść gdzieś w kąt i nalać:-D coś sie ruszyło dopiero koło 20msc:tak:potem znowu nie i tak małymi kroczkami do celu:tak:
Odpieluchowanie - najczęstsze błędy rodziców
poczytaj sobie:tak:

Aguska, ja nie mam takiego parcia, przyjdzie czas na niego. Obecnie gdy chce kupke siada grzecznie w zabawki i sie nie odzywa, wtedy pewne ze narobil:-Dzaraz poczytam:tak:

Witami znikam!!!
Mam fantastycznie dobry tydzień!!! Z wyjatkiem tego, że mnie dzis jakas choroba dopadła:confused2::confused2: i biegunka....Ale co tam!!!

Amalie hehehe dobry artykuł kiedyś coś podobnego czytałam odnose sie do niego i tylko napisze że owszem dziecko sygnalizuje w pewein sposób że ZROBIŁO a nie że hce zrobić:tak:bo tak jak pisałam kontrole nad tym osiąga dopiero koło 18msc.Wiesz powodzenia życzę twojej znajomej:-Dciekawe ile dni wytrzyma:-D

mały śpi już z dobre 30minut
My z m pizza zjemy na kolacje i jakiś filmik obejrzymy:-)
miłego wieczorku wszystkim

reklama
Jestem wrocilam,mam dosc...

Anula amaliee ma racje ppp wydaje orzeczenia o ksztaceniu indywidualnym...i badania lekarskie...

komu ja co mialam....

bodzia zdrowia,,gdzie sie tak zrobilas??

aguska maly juz na noc...????

Do góry