reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Też kiedyś sobie kupię:-D:tak:
Właśnie się zbieram po malucha
Kupiłam mu dziś zestaw małego lekarza ciekawe czy mu sie spodoba:-)są tam nożyczki pojemniczek na lek termometr słuchawki strzykawka buteleczka łyżeczka a nawet malutka apteczka:-D

Ja jestem na etapie poszukiwania i kupowanie puzzli drewnianych małemu. Jest tego duuuuży wybór ale nie wszystkie fajne:no:.
Ostatnio ładne dostaliśmy u nas w małym sklepiku, takie z uchwytami, jeszcze nam pan rabacik dał bo ostatnie. Fajne, mały bardzo je lubi.:tak:

Krolcia, ja nie mam robota. Z reszta co sie dziwic jeszcze 2 lata temu nie umialam nic ugotowac, pamietam moje pierwsze mielone Ł ruszyc nie chcial, tesciowa przez smsy tlumaczyla mi jak robi sie pomidorowa:-Da gdy na studiach mieszlalismy z moja kolezanka i Ł chcial nalesniki ona robila mi ciasto bo ja nie umialam:-Dja sie zastanawiam co malemu kupic na gwiazke bo on interesuje sie tylko pilkami i samochodami.
Aguska napewno Bartek ucieszy sie z zabawek:-D

hejjjj

Boszzze dzisja nic nie mam do pozałatwiana,,chybaaa nicc:baffled:,,,codziennie cos,,juz straciłam rachube,,codziennie cos....chyba o niczym nie zapomnialam....:sorry2:

lena to teraz kujesz ustawy??

Reniu ooo super,ze przeprowadzka..powodzenia gratach...aaa powiem ci ze czytam o twoim F i normalnie jak moj uczen w klasie,,identyczne zachowania...tez autystyk...ma 13lat...
I powiem ci rozni sa nauczyciele..ale niektorzy to z mojego punktu widzenia to nie powinni pracowac...nawet znam takie przypadki u mnie w pracy...

krolcia aaa mialam ci nappisac,ze na o2 na str głownej jest wlasnie zdjecie jak ten ochroniasz goni tego kibica i glebe zalicza..spojrzyj moze jeszcze jest....

fancia ta komunia mnie przeraza..grrr

Justa to samo se pomyslalam,ze bedzie piekna pogoda,a dach zamkna haaaaaa..debile...

atfk noo to mlody ma nauki,,nie ma co....boszee moj do komuni musi modlitwy dziabac...blee
aaa ja chyba machne dzisiaj placki ziemniaczane...teraz kalafiorowa robie..

wpadam w przerwie nauki Filipa:szok: konca nie widać!
Fifi odpoczywa i mecz ogląda:-D!
meżus na popołudniowej służbie, Kaja bawi sie z kumplem;-) a ja mam chwilke!
uśmiałam sie własnie bo T przed praca zrobił zakupy(z kartki napisanej przeze mnie) i dał je teściowej która mi je przywiozła!ja wziełam sie za rozpakowywanie i patrze...własnym oczom nie wierze bo wyjmuje z torby cos mega ciezkiego i wielkiego...:szok:
-i czytam"Kaczka swieża"...
-mysle sobie o co chodzi?mial byc kurczak i zdebiałam:szok:
-dzwonie do niego z zapytaniem co ta kaka robi w naszych zakupach..
-on zdziwiony mówi...no tez te kurczaki wydawały mi sie jakies zmutowane:szok::szok:!
buahahahah:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i teraz musze pogłówkowac z=co z nią a raczej z niej zrobic ;-)

miłej resztki dnia!rano jestem;-)
amaliee super!!ja lubie pasiaki-nas duzy pokój jest cały w pasy..jak znajde foto to pokaże!

reklama
Hej dziewczyny!
Mały nie ma antybiotyku, choc powiem szczerze nie wyglada zby dobrze.
Jest smutny, zaplakany, nie chce jesc i praktycznie tylko troche sie bawi.

Wpadne jutro!
Jeszcze dzisiaj na Foto Mamach bylam!

Do góry