reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się z kubkiem kawy :tak:.
Nastawienie na dzisiejszy dzień mam jakieś nie takie.
Wczoraj miałam piękną pogodę :tak:. Jak poszliśmy po obiedzie całą trójką na spacer, tak wróciliśmy o 19 :-D.

Mój m już do domu idzie
u nas nada pada:confused2:
Fanta o ja cie normalnie brak słów!!!

dokładnie brak słów :cool:

Fanta szok:szok:!!!! I ciekawe kto za prąd zabuli!!!!!!!!! Postraszyc telewizją to moze sie ruszą z doopami!:crazy:

dobrze, że zniżkę mamy :-D

Fanta ja bym chyba zrugala jak psa tą spoldzielnie.

ruganie niestety nic mi nie da :dry:. W tamtym roku również miałam cyrki z nimi, aż u prezesa wylądowałam. Zresztą to się nie nazywa spółdzielnia tylko "wspólnota mieszkaniowa ..........." <w miejscu kropek jest nazwa ulicy>.

Fanta, kurcze bez przesady tak ciezko im spisac wczesniej:eek:my kiedys wynajmowalismy mieszkanie ale to za czasow studiow i tam tez byly te mierniki ale szybciej palili. U nas grzeja 2 tydzien. U nas w tym roku ocieplili blok wiec nawet cieplo, ja przykrecam grzejniki otwieram okna a Ł odkreca na maxa, wytrzymac sie nie da. Gdy zasnie ja znowu przykrecam i wietrze:-D

ja też lubię ciepełko ale nie do przesady :-D;-) ciężko im było spisać najwidoczniej <facet z którym rozmawiałam wczoraj powiedział, że mają mały poślizg :baffled:>. Najlepsze, bo w tamtym roku jak kupiliśmy mieszkanie, to podzielniki spisywali 30.IX. i na 30.X. już faktura była z rozliczeniem :confused:
Fanta pogieło ich!!!
dokładnie :tak:

fancia no dzisiaj jeszcze gorzej...
ja nawet jak jest 21 czy 24 jest mi zimkoo....hyhh
Zalatana kobito, w tym roku się nalatasz ale po komunii usiądziesz na tyłek :tak:.
U Ciebie tragicznie było więc ja nie mam co narzekać :tak:.

Taaa...spanie obok męża owiniętego po samą szyję... skąd ja to znam. :rolleyes2: Ale zadek zawsze ma wypięty. :-D
To i ja wietrzę chawirę.:-D Uwielbiam zapach takiego rześkiego powietrza z rana. Lepiej budzi niż kawa. :-D I ten szczek Pimpka. :-D

Któraś ogląda meczyk Polska- Anglia? ;-)

Ja meczyk oglądałam :-D

A jest w ogóle:eek:? Przecież tam leje!

Nie pamietam ale chyba stadion tej klasy to ma zadaszenie czy się mylę:confused2:? Czemu oni nie rozłożyli tego dachu!!! Bo Polskę stac na to, zeby zabulić odszkodowania!:crazy:

Basen im się zrobił :-D:-D:-D:-D:-p
:-D:-D:-D:-D ale lipę odstawili . :-D:-D:-D

kaszana jakich mało :-D. My się lubimy kompromitować :dry:.

Buhahahahahahahaha widzieliście jak gonili tego kibica? Ha ha ha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niestety nie widziałam :-( a co zrobił?

Anula wszystko jasne, ja wiem, tylko wiedzieli przecież jakie są prognozy pogody to raz, a dwa gdzie drenaż wody w nawierzchni:crazy:, to zwykły tandeciarski trawnik z podwórka!:crazy:

właśnie właśnie. My się śmialiśmy wczoraj z T, że taki full wypas stadion, a drenażu nie zrobili :-D:-D:-D.
Po za tym pamiętacie jak na euro grali i dach był zamknięty? Ludzie się pocili i chłopaki też się strasznie zgrzali :-D. Paranoja jakaś. Jest lato to zamknięty dach, leje jak z cebra to go otworzyli. Dziwne rozumowanie :dry:.
Co do grzybów Krolcia, to już ich nigdzie nie ma. Jak sobie wymyślisz, ewentualnie narysujesz to będą :-D:-D:-D:-D. Ja też mam grzyby w atlasie przyrodniczym :-D:-D:-D:-D:-D:-p. Podziwiam ludzi z bujną wyobraźnią ;-).
Asienka, daj znać po lekarzu :tak:. Zdrówka dla Ksawcia.

reklama
Renata współczuję nauczycieli!!!
Asienka zdrówka dla was i koniecznie napisz jak wrocicie od lekarza
fanta zapowiadaja jeszcze ciepełko więc może grzybki będą:tak:jak przechodziłam obok rynku teraz to kilku stało z grzybkami na sprzedaż więc coś tam jeszcze jest;-)ale nie wiele

co do meczu to:-D:-D:-D:laugh2: normalnie WIOCHA PL:-D

mały w przedszkolu zaraz sie biore za sprzątanie potem musze iść na poczte i do polo

Aguska, ja na szczęście wczoraj większość porobiłam :tak:. Obiad mam tylko ziemniaki ugotować, odkurzę i przemyję podłogi i wsio na dziś :tak:. Mam nadzieję, że młody dziś po południu pójdzie mi spać, bo wczoraj nie chciał, położyłam go poleżał, myślałam, że przysnął ale niestety nie. Dziś będę bez względna, bo muszę zadania do szkoły porobić :-p i spokoju potrzebuję żeby się skupić :tak::-D. Co do grzybków, jak już w pewnych rejonach były przymrozki, to raczej nie będzie ;-).
Koralikowa, Tobie również miłego i spokojnego dnia!

Dzien dobry,
Wstaliosmy po 5
sorry2.gif
w nocy pobudkie i jeszcze raz pobudki...czuje sie jakbym nie spala. Maly szaleje, ja pije herbate z cytryna. Pojdzie spac pewnie o 13 jak nie pozniej
Na obiad robie placki ziemniaczane a jutro mielone zeby bratu do szpitala podrzucic obiad. Posparzatane mialam o 8 wiec czas mam do obiadu :-D
Renata tez bym sie wkurzyla, kurcze po to jest wspomagajacy zeby prosic go o pomoc
Asienka daj znac co u lekarza
Fanta, ja nie pamietam kiedy bylismy we 3 na spacerze, oj chyba jak maly mial ze 3 mies:szok:
Krolcia je taz przed @ wysyfilo mnie strasznie, gdy przyjdzie zaczynam brac nowe anty

Dzien dobry,
Wstaliosmy po 5
sorry2.gif
w nocy pobudkie i jeszcze raz pobudki...czuje sie jakbym nie spala. Maly szaleje, ja pije herbate z cytryna. Pojdzie spac pewnie o 13 jak nie pozniej
Na obiad robie placki ziemniaczane a jutro mielone zeby bratu do szpitala podrzucic obiad. Posparzatane mialam o 8 wiec czas mam do obiadu :-D
Renata tez bym sie wkurzyla, kurcze po to jest wspomagajacy zeby prosic go o pomoc
Asienka daj znac co u lekarza
Fanta, ja nie pamietam kiedy bylismy we 3 na spacerze, oj chyba jak maly mial ze 3 mies:szok:
Krolcia je taz przed @ wysyfilo mnie strasznie, gdy przyjdzie zaczynam brac nowe anty
Może jak Bartek uśnie, to Ty również się zdrzemnij. Chociaż te pół godzinki dużo daje :tak:.
Więc powiadasz, że do obiadu siedzisz z nami na BB :-D:-D:-D;-).
Co do spacerów, to my dosyć często wychodzimy we trójkę, nawet do głupiego lidla trzy ulice dalej zawsze to fajniej i miło. T prowadzi wózek albo Dudka za rękę i możemy sobie na spokojnie porozmawiać :-).
Jak brat? Lepiej troszkę? Zdrówka dla niego!

Fanta, w palanach mam robienie obiadu gdy maly zasnie:sorry2:fajnie macie, Ł gdy wychodzimy jest w 7 niebie bo moze pograc bo gdy jestesmy maly zabiera mu pada;-)Brat wczoraj poszedl do szpitala musze porobic badania bo w moczu nic nie wyszlo i nie wiedza skad ta blokada. Oczywiscie mnie przy okazji rodzice nie odwiedzili a prosilam zeby wstapili chociaz na chwile bo mam 3 siatki ubran po malym a tu nie mam gdzie trzymac, ich wybor...

czesci kobietki!!
wpadam na moment bo mam meza w domu:-D!!dzis ma na 14;-)
po południu mam chec na jakis spacer bo piekne jesienne słonko za oknem- choc rześko :-D!
no i czeka nas z Filipem przeprawa z angielskim:dry: bo jutro ma prace klasowa!ehh
ta czwarta klasa to masakra jakas:szok:!wczoraj tak sie biedny uczył i lekcje odrabiał ze jak o 16 zaczał to po 19 skonczył:wściekła/y:-nawet na dwór nie miał jak isc!
ehh i na przyszły tydzień tez kolejne 2 prace klasowe zapowiedziane!

poza tym ok,poczytam jak zdaże to popisze!jak nie to jurtro sie zjawie z ranka:-D

reklama
Do góry