fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam się z kubkiem kawy
.
Nastawienie na dzisiejszy dzień mam jakieś nie takie.
Wczoraj miałam piękną pogodę
. Jak poszliśmy po obiedzie całą trójką na spacer, tak wróciliśmy o 19
.
dokładnie brak słów
dobrze, że zniżkę mamy
ruganie niestety nic mi nie da
. W tamtym roku również miałam cyrki z nimi, aż u prezesa wylądowałam. Zresztą to się nie nazywa spółdzielnia tylko "wspólnota mieszkaniowa ..........." <w miejscu kropek jest nazwa ulicy>.
ja też lubię ciepełko ale nie do przesady
;-) ciężko im było spisać najwidoczniej <facet z którym rozmawiałam wczoraj powiedział, że mają mały poślizg
>. Najlepsze, bo w tamtym roku jak kupiliśmy mieszkanie, to podzielniki spisywali 30.IX. i na 30.X. już faktura była z rozliczeniem 

.
U Ciebie tragicznie było więc ja nie mam co narzekać
.
Ja meczyk oglądałam
Basen im się zrobił

kaszana jakich mało
. My się lubimy kompromitować
.
niestety nie widziałam :-( a co zrobił?
właśnie właśnie. My się śmialiśmy wczoraj z T, że taki full wypas stadion, a drenażu nie zrobili

.
Po za tym pamiętacie jak na euro grali i dach był zamknięty? Ludzie się pocili i chłopaki też się strasznie zgrzali
. Paranoja jakaś. Jest lato to zamknięty dach, leje jak z cebra to go otworzyli. Dziwne rozumowanie
.
Co do grzybów Krolcia, to już ich nigdzie nie ma. Jak sobie wymyślisz, ewentualnie narysujesz to będą

. Ja też mam grzyby w atlasie przyrodniczym 

. Podziwiam ludzi z bujną wyobraźnią ;-).
Asienka, daj znać po lekarzu
. Zdrówka dla Ksawcia.

Nastawienie na dzisiejszy dzień mam jakieś nie takie.
Wczoraj miałam piękną pogodę

Mój m już do domu idzie
u nas nada pada
Fanta o ja cie normalnie brak słów!!!
dokładnie brak słów

Fanta szok!!!! I ciekawe kto za prąd zabuli!!!!!!!!! Postraszyc telewizją to moze sie ruszą z doopami!
![]()
dobrze, że zniżkę mamy

Fanta ja bym chyba zrugala jak psa tą spoldzielnie.
ruganie niestety nic mi nie da

Fanta, kurcze bez przesady tak ciezko im spisac wczesniejmy kiedys wynajmowalismy mieszkanie ale to za czasow studiow i tam tez byly te mierniki ale szybciej palili. U nas grzeja 2 tydzien. U nas w tym roku ocieplili blok wiec nawet cieplo, ja przykrecam grzejniki otwieram okna a Ł odkreca na maxa, wytrzymac sie nie da. Gdy zasnie ja znowu przykrecam i wietrze
![]()
ja też lubię ciepełko ale nie do przesady

dokładnieFanta pogieło ich!!!

Zalatana kobito, w tym roku się nalatasz ale po komunii usiądziesz na tyłekfancia no dzisiaj jeszcze gorzej...
ja nawet jak jest 21 czy 24 jest mi zimkoo....hyhh

U Ciebie tragicznie było więc ja nie mam co narzekać

Taaa...spanie obok męża owiniętego po samą szyję... skąd ja to znam.Ale zadek zawsze ma wypięty.
To i ja wietrzę chawirę.Uwielbiam zapach takiego rześkiego powietrza z rana. Lepiej budzi niż kawa.
I ten szczek Pimpka.
Któraś ogląda meczyk Polska- Anglia? ;-)
Ja meczyk oglądałam

A jest w ogóle? Przecież tam leje!
Nie pamietam ale chyba stadion tej klasy to ma zadaszenie czy się mylę? Czemu oni nie rozłożyli tego dachu!!! Bo Polskę stac na to, zeby zabulić odszkodowania!
![]()
Basen im się zrobił

ale lipę odstawili .
![]()
kaszana jakich mało

Buhahahahahahahaha widzieliście jak gonili tego kibica? Ha ha ha![]()
niestety nie widziałam :-( a co zrobił?
Anula wszystko jasne, ja wiem, tylko wiedzieli przecież jakie są prognozy pogody to raz, a dwa gdzie drenaż wody w nawierzchni, to zwykły tandeciarski trawnik z podwórka!
![]()
właśnie właśnie. My się śmialiśmy wczoraj z T, że taki full wypas stadion, a drenażu nie zrobili

Po za tym pamiętacie jak na euro grali i dach był zamknięty? Ludzie się pocili i chłopaki też się strasznie zgrzali

Co do grzybów Krolcia, to już ich nigdzie nie ma. Jak sobie wymyślisz, ewentualnie narysujesz to będą

Asienka, daj znać po lekarzu