reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry!!juz prawie weekend:-)

asiulka no straszne to jest jak trzeba własnym zdrowiem przypłacać bo strach o prace:baffled:
krolcia ohh kochana jak ja Cię rozumie!u nas tez megacieżki październik:-(!ja bez pracy pierwszy miesiąc,większe opłaty,ubezp auta było...kilka złotych na koncie zostało-tyle co na chleb i przetrwanie do wypłaty męża:baffled:..oby tylko nikt sie nie rozchorował bo wtedy będzie zonk :nerd:

mam jednak punkt zaczepienia na tzw"czarna godzinę"...(cel był inny bo "na przyjemności" )od 1 stycznia r wprowadziliśmy w naszym domku pakiet oszczędzania wszystkich 5-cio zlotówek:-) które wrzucamy do puszki po piwie i nie wazne czy mam ich po zakupach jedna czy 5 sztuk:szok::-D i tym sposobem nasza puszka niemal pełna- ponoc w takiej puszce miesci sie ok 1500zł...się okaże bo lada dzien będziemy podliczać:tak:

reklama
Fanta no mam trochę na głowie cudzych problemów.:dry:
Wczoraj to nawet nie miałam czasu w cztery litery się podrapać.
Mąż po południu pojechał na grzyby, chodził ok. 3 h , a uzbierał wiaderko opieńków. Wieczorem obgotowywałam i mroziłam, na pierogi będą.
I z racji tego, że wczoraj była piękna pogoda , to głównie na podwórku ze szkrabami siedziałam.

O kasie, a raczej jej braku piszecie. Echh.. a tu jeszcze zima i Święta za pasem.:cool:

Mąż odsypia nockę, muszę ogarnąć mieszkanie i obiad zrobić.

u mnie juz na gazie rosół...z kaczki :szok: hehh muszę wykorzystać ostatni zakup mojego męża:-D

Fifi po wczorajszym sprawdzianie z mieszanymi uczuciami:dry:...zobaczymy jak przyjdzie ze szkoły,Pani ma sprawdzić na dzis!wierzę ,ze poszło mu ok-uczył sie ale on jakoś mniej zadowolony był:blink:

Justa, tulę mocno :tak:. Jak to mówią jeden problem, to nie problem :dry:.
Atfk, u mnie też dziś rosół ;-).
Ameliee, :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2: świetne normalnie aż napiszę, że zajebiste im Kaczyńskiego :-p, babka w szoku musiała być :tak:.
Teraz ze śniadaniem i herbatką zasiadam. Potem się biorę za swój bałagan, żeby chłopaki na weekend mieli czysto w miarę, bo znając ich to mi znów buredllo zrobią.

Amalie ty wariatko:-D:-D:-Ddobre :tak: współczuje bólu
Atfk może nie będzie tak źle i dostanie dobra ocenę
justa o widzisz to jednak grzybki jeszcze sa
fanta oj tak mój Bartek łobuz na maksa ale w takim pozytywnym znaczeniu:tak:
co do kasy dziewczyny .... chyba u każdego podobnie ja dziś ide do UP no i zobaczymy co mi tam zaproponują
Ja już zjadłam pączka zaraz kawke chyba sobie zrobie rozpuszczalna:-)
u nas słonko świeci ale chłodno jest

nasz magiczny UP...ehhh zbędna instytucja jak dl mnie!:baffled:
amaliee noo to kobitke załatwilas hahah
fanta Ty sie nie przemeczaj...weekend prawie
a u mnie rosół wymuszony...nie wiem czy czytałas ale mój meżus ostatnio zamiast kurczaka kupił kaczke...ojj takie małe przeoczenie:-D i musze wykorzystac!
aguśka te łobuziaki kochane..jak by było bez nich smutno!!
czekam z niecierpliwoscia co powie ten mój synus jak wróci po 13...ehh przezywam jakbym sama miała byc oceniana:szok:

wczoraj Kajulka kupiła sobie za pieniążki które uzbierała gre a właściwie taki zestaw do zabawy "Poczta"...i mus nie rada musiałam sie wziąć i bawić w pocztę pewnie przez najblizsze pare dni nie odpuści teraz:-D

wczoraj męzus ufarbił mi włosy:tak: i czuje sie o wiele lepiej!bo te odrosty mnie dobijały!!
przyciemniłam kolorki na jesień i czuje sie jak nowo narodzona! przydał by sie fryzjer bo juz odrosły ale na razie muszę odpuscic:happy2:

aguska ten sztuczny wymysł...podpisywania sie:baffled:ehh
masz racja ,szkoda słów
amaliee masz racje radocha była:-Di u nas podczas zabawy-powrót do dziecinstwa

ja tez dopijam kawke i biore sie za garniecie chalupki,pogoda fajna wiec mysle ,że rowery:tak: pójda w ruch!!
tylko ze ja zakatarzona..ehh

Hejka.

ale zimno ;/ noby sloneczko swieci, ale wieje mrozny wiaterek. bylam z kuzynką na cmentarz. on asprzaala, ja sie patrzylam :D i marzlam ;/

kupilam karnisze. tylko kuźwa pojedyncze ;/ podwojne w roznych odcieniach a mi wypadaloby skoro w jednym pokoju bedą to takie same. no ale ciul. oby firanka wisiala. chyba mnie kuzynka i wujek nie beda podglądac ;) a jak bedą to co tam. mloda, ladna jestem, atrakcyjnego malza mam to niech se patrzą :D

Amelie niezla akcja z telefonem. do mojej mamy kiedyś ktoś tez tak dzwonił. uparcie mowisz ze pomylka a baba po drugiej stronie zaczela sie odgrazac i zeby z niej jaj nie robić tylko kogoś tam zawolac do telefonu.to potem moj mąż odebral i "halo tu dom pogrzebowy Eden" hahahahahah.

Asiulka wspolczuje nocek i nadgarstka. mi coś wczoraj wieczorem strzelilo w moim. i zginac nie moge ;/
a tu przeprowadzka mnie czeka ;/

z Ł sciecie rano mialam. no gotowa bylam go walnąć tak mi cisnienie podniosł. czy kazdy chlop taki cofniety w mysleniu jest i sądzi ze skoro siedze w domu to faktycznie siedze?? ze skoro on pracuje to jedyne co musi to odpocząc??
wiec dziś na obiad pizze kupilam chlopcom.. i sobie rzecz jasna a pan tato zobaczy jak to jest kiedy ja naprawde nic nie robie. szkoda ze wczoraj posprzątalam.. ciekawiej by dziś chata wyglądala po moim nicnierobieniu.

reklama
hej i ja wpadam na chwile w UP nic cisza tylko człowieka wkurzaja:dry:
widzę że i wy macie ładna pogode bo was nie ma:-D
ja z małym znowu wysiądę wcześniej i mykniemy na spacerek na huśtawki i pobiegać:tak:trzeba korzystać z pogody bo jeszcze troche i będzie szaro buro i ponuro

Do góry