reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja

Fancia nie cala godzinke trwalo.

Jty bylam na angielskim z mlodym,zakupy porobione na wekend.
Pieke kopiec kreta,zapiekanki na kolacje.
U mnie dzis siory maly nocuje.

Moj dzis zjezdza w nocy.
Ale pachnie. Mmm

Aga mnie czeka pod koniec listopada wizyta u pośrednika. Przytaknę jak zwykle , że umiem napisać CV, wysłucham co ma do powiedzenia, jak szukać pracy itp. i se you nara.:dry:
Atfk ooo poczta, to gra i mojego dzieciństwa. :-D Polujemy teraz na tani Eurobiznes , bo trzeba nauczyć dzieci jak obracać pieniądzem. :-D
Ameliee :-D u nas też miało miejsce podobne zdarzenie. Mój mąż tępi gnębicieli głuchych telefonów, tym bardziej jak wyświetla się numer dzwoniącego. :-D
Renatko mój docenił moją prace w domu od kiedy wszedł na zmiany i więcej jest go w domu , niż w pracy. :tak: Odpada mi sprzątanie , a w tym to jest perfekcyjny. Nie daj bosz , jak któreś nakruszy ,coś rozleje ,a on przed chwilą odkurzał, ścierał kurze, mył podłogi .:-D
Koralikowa ja cały tydzień przy garach nastałam się, by w weekend wreszcie móc odpocząć. Zrobiłam na szybkiego spagetti ,nasmażyłam dziś mielonych i hamburgery domowe były. I miło spędziliśmy czas na świeżym, ciepłym powietrzu z ferajną i Pimpkiem. :tak:

Shrek 3 dziś na tvn , nie? To młodą mam już z głowy. :-D

Aga no jak nie , jak tak. :-D

Moja przegrzebuje płyty z bajkami, a swego czasu nazbierałam tego jak głupia. :dry: I natknęła się na naszą KASETĘ z wesela. :-D I "mamo to ty z tata też brałaś ślub i byłaś panną młodą???" No córuś taaaak, spójrz na ścianę , tam jest dowód. :-D
Mąż męczy się z podłączeniem starodawnego sprzętu, młoda zachwycona... a nóż na wspominki nam się weźmie. :-D

Justa to milego ogladania,ale wspominki.

Amalie a moj mlody uwielbia madagaskar,od razu jak wlazl do kin to bylismy w 3d.

A my zapiekanki wciagnelismy z dziecmi.zaraz kopca wyprobuje.
Moj zjedzie kolo 23.
Cholerka browarka bym lyknela,ale nie mam.

reklama
Do góry