reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

atfk on jeszcze mało mówi to mam nadzieje że do przeklinania jeszcze mu daleko:-Dno chyba że zamiast ładnie składać zdania zacznie klnąć:eek: oby nie...
ja też uciekam włoski umyłam i musze ogarnąć mieszkanko

reklama
Maly zasnal wiec jestem;-)
Atfk, moj barat tak samo jak Filip ma tyle ze jest przemadrzaly i strasznie klamie ale stosunek do Dominiki ma taki sam.
Aguska moj maly tak jak Twoj. Ostatnio na spacerze jakas babcia powiedziala mi ze jej maly kotek spokojniejszy od Bartka:-Dmy tez planujemy jedynaka;-)

a jutro ma pasowanie na przedszkolaka:-) mam mu przynieść eleganckie ciuszki na zmiane:tak::-)
O! To jutro święto. :-) Aż łezka mi się zakręciła w oku jak sobie przypomniałam swoich starszaków pasowanie.

Jakoś dziś nie mogę nagonić starszaków do lekcji. Mówię, proszę,dużo nie mają , ale jak grochem o ścianę. :confused2:
Z resztą mnie też dziś sił i energii do wszystkiego brakuje. :oo2:

ja kobietki ogarnięta...
naleśników nasmażyłam,dla filipa odmroziłam pierogi;-) kompotu z gruszek:tak:...ale mi pachnie w całym domu!!zmiksowałam na koniec i wyszedł gęsty..taki jak lubie!!Kaja sie pewnie skusi bo ona owocowa ale Fifi...wątpię:sorry:!
Kaja juz w domku a Filippo jeszcze godzinkę!

jutro z ranka zajrzę!!!

kobietki nie wiem czemu piszecie o tych jedynakach...to przykre dla dzieci na przyszłość!jeśli sa jakieś przeciwwskazania zdrowotne to rozumiem ale inaczej ... to nie:zawstydzona/y:

Atfk, ja nie czuje potrzeby miec wiecej dzieci, Ł tym bardziej:tak:poza tym ciaze przelezalam od 25 tyg w tym prawie mies w szpitalu a kolejna pewnie bylabby przelezana od poczatku. Po 2 wiem ze wiele osob twierdzi ze lepiej miec przynajmniej 2 dzieci zeby w przyszlosci nie zostaly same a prawda jest taka ze miedzy rodzenstwem roznie moze sie ulozyc a po 3 przeciez jedynak zalozy kiedys rodzine i juz nie bedzie sam;-)

anula no moze taka potrzeba jeszcze kiedys przyjdzie,zakładam ze rocznik który masz w nicku jest Twoją data urodzenia-wiec jestes młodziutka i nie czas podejmować decyzji teraz!
ja przeleżałam ciąże z Kaja niemal całą:-( mając 2,5letniego szkraba w domu i męża w pracującego na 3 zmiany...uwierz kobieta może więcej niz jej sie wydaje;-)

temat rzeka...

Ja zgłupieję niedługo. :-D

Kacper odrabia matmę, ułamki ma. Podchodzę do niego , sprawdzam.
Zadanie brzmi :
"Zapisz w postaci liczby mieszanej : 13/2 , 8/2, 10,3"
Chodziło o to, by wyciągnąć ułamek. Np. 13/2 to jest 6 i 1/2.
A ten pomieszał sobie ułamki na 12/3 , 2/8 , 13/1 i gotowe .:-D

reklama
Atfk, fakt mam prawie 24 lata i nie zapieram sie ze zdania nie zmienie ale na chwile dzisiejsza mowie stanowcze nie, w koncu chce isc do pracy.Odchowam malego i wtedy zaczne sie realizowac a nie pchac w pieluchy. Nie czuje potrzeby miec kolejnego dziecka, ja mam rodzenstwo i zawsze chcialam byc jedynaczka. Wiem ze bym podolala ale moze jestem na to za leniwa:rofl2:wole miec jedno i dac mu wszystko a nie wiecej i kombinowac jak kupic mieszkanie, splacic kredyt, wyslac dzieci do szkoly i zyc w miare na poziomie
Justa, no co, trzeba sobie zycie ulatwiac:-D:-D

Do góry