reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej

Ja z kawusia,,niedawno wstalam...wcianmy sniadanko z mlodym..

Rany Justa krolcia macie zimeeeeeeeee:szok:..u mnie istna jesien, szaro buro ponuro same liscie i deszcze...:cool:

anula no to fajnie ze lepsza noc dzisiaj...
aguska moze wstal lewa noga?? ma zły dzien poprostu...

A ja dzisiaj hmmm zadnych planow,,najlepiej nosa nie wychylac,,bo pizga....takze chyba w domu bede...ponudze sie..porobie na drutach i szydelku...

To sie pochwale co mam:)

Ostatnia edycja:
koralikowe fajne te twoje cudeńka tak zimowo się zrobiło:-D:tak:
U nas też zimno wieje i aż 1 stopień mamy:eek:
Mały chyba ma taki dzień zobaczymy jak później może prześpi sie po obiedzie to mu przejdzie:confused:
Ja dziś schabowe serwuje:-)
na dziś planów też nie mamy pewnie do teściowej popołudniu skoczymy i tyle nawet sie nie chce no i ja przeziębiona więc sie kuruje i mam nadzieje że mały ode mnie nie podłapie

No i u nas zaczęło prószyć:-)

Ostatnia edycja:
Koralikowa ja zawsze podziwiam osoby, które tak operatywnie posługują się szydełkiem czy drutami. Śliczne ci to wyszło!:tak::-)
Aga czyli istnieje szansa na ulepienie pierwszego bałwana? :-D

Cześć wpadam się zameldować i życzyć miłego dnia! :-);-)
Justa, ładnie i tak biało :-p zaraz przyjdzie Wam choinkę ubierać :-D:-D;-):-p.
Koralikowa, czy to są bombki? Ładne te Twoje gwiazdki. Czyżbyś poczuła już święta? :-D:-D
Aguska, zdrówka kochana i kuruj się.
Karolcia, u nas też lekki mrozik z rana -4 :-D, a teraz mam aż +2 :-p.
Spokojnej soboty

reklama
Justa to lep i zrob focie...hee

fancia to sa dzwoneczki,a nie bombki,,bomb jeszcze nie robilm...

Koncze ocieplacz dla syna wlasnie,,dorobie czape i git majonez bedzie:)))

Do góry