reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula, oj tam, teraz wiele matek myśli tak jak my "ekonomicznie" :-D:-D;-). Na uszy to ja w tamtym roku w h&m za 10zł kupiłam sobie nauszniki <bo czapek nie noszę, a się chyba starzeję i uszy mi marzną :-D>.
Krolcia, dobre podejście :-D:-D, to może wytatuujesz imię męża ewentualnie kochanka :-p;-):-D:-D. Ja się dowiadywałam o cenę tatuażu na nadgarstku <chciała bym sentencję łacińską> i cena mnie powaliła <150zł> :szok:. Chyba kilka lat będę zbierała na niego, bo póki co w śwince mam aż 10zł :dry:. O mi się właśnie przypomniało idę wymierzyć ;-)
Aguska, ja golfiara jestem, tylko jak zawsze w dupsko zmarznę i uda :dry:. U mnie to norma. Na imieniny dostałam od szwagierki ocieplane legginsy gatty <pod leginsy je zakładam i cieplutki mi było, tylko na minusie wtedy jeszcze nie było :-D>.

reklama
ja to marznę tragicznie i jak mam już ubrać legginsy to rajstopy pod spód ubieram a zima dwie pary legginsów bo mam takie na polarku:tak:
ja uwielbiam golfy!!!!!!!!czapek nie nosiłam no chyba że było tragicznie zimno ale obiecałam sobie że w tym roku kupie sobie jakąś fajna i nie będę chodzić z gołą głową:no:

ja to marznę tragicznie i jak mam już ubrać legginsy to rajstopy pod spód ubieram a zima dwie pary legginsów bo mam takie na polarku:tak:
ja uwielbiam golfy!!!!!!!!czapek nie nosiłam no chyba że było tragicznie zimno ale obiecałam sobie że w tym roku kupie sobie jakąś fajna i nie będę chodzić z gołą głową:no:
Ja sobie tak w tamtym roku obiecałam z czapką ale w każdej wyglądałam jak obłąkana która uciekła z zakładu :-D:-D więc kupiłam nauszniki. Teraz wyglądam jak bym wiecznie muzyki słuchała :-D;-)

hej laski
ja po pracy,po obiadku,zaraz sie ociele...
a niedlugo na ang a ja do kolezanki na ploty,bo mieszka obok:)

anula o arany juz tyle,,no to nieżle...moze od czegos tak sie budzi..

aguska ee nie zaszkodzi mu,zdarza sie...

renia snieg..grr,,zaczyna sie zima,,blee

krolcia dokladnie,ja tez zawsze o 3 marzylam,ale..no zawsze jakies ale...

atfk no wiesz,co za kanawął..moze ten lekarz sam tak robil....echh.lepiej sprawdzic...

fancia ni da rady..bo chlop musi zarabiac...tym bardziej,ze ja bede mniej duzo mniej zarabial,,o 1000zł mniej:((

fancia zmywarke masz..o nie... ja tez kceeeeeee:cool:

aguska mnie w przedszkolu na wszystko zapraszali,kazda imprezke....bo fotki robilam heee

krolcia pokaz plisssssssss tatuaze........:happy2:

Kurcze strasznie u mnie dziś wieje... nie lubię ale tak jak pisałam wcześniej nie pada :-p.
Gdzie wszystkie wywiało? :-D:-D
Koralikowa,
niom już rok będzie jak mam zmywarkę i jeszcze nie zepsułam :-D:-D. Aż 1000zł mniej :szok:, przekichane. Udanych pogaduch ;-).
Znikam i ja, nie wiem czy uda mi się jeszcze dziś do Was zajrzeć. Głowę muszę umyć, wysuszyć i włosy wyprostować. Obiad zrobić dla T, podłogę raz dwa przemyć.
No to pa!
Miłego dnia :-)
250007_527515047263844_552709913_n.jpg

Kurcze mały jeszcze śpi. Będzie szalał do późna:dry:.

Koralikowa nie chce mi się kombinować z aparatem:sorry: ale mam na kompie zdjęcie zrobione zaraz po dzierganiu, dlatego jeszcze zaczerwienione wszystko.

Załączniki

• tatoo.jpg
    tatoo.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 39
wiecie co?panie z przedszkola powiedziały że dzięki temu że rodziców nie było dzieci były grzeczne skupiły sie na zabawach bo oprócz pasowania był jeszcze pan magik i konkursiki i jakoś tak fajnie było
yes2.gif
zdjęcia może będą już w poniedziałek
biggrin.gif
a gdyby byli rodzice to wiadomo dzieci wtedy albo sie popisują albo lgnął na kolana itp
sorry2.gif
a tak żadne dziecko(nawet te płaczki)nie płakało
biggrin.gif

później was poczytam a teraz lece bo obiad zaraz jemy:-)

reklama
Do góry