reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiolunia no to świetnie sobie Szymonek radzi:tak:Dobrze że tylko na straszeniu się skończyło i jest zdrowym chłopcem;-)
amalie powodzenia w szukaniu kiecki

U nas coraz bardziej biało:baffled:

reklama
Hej!
Wpadam się przywitać! Dawno mnie nie było na ogólny :tak:.
As, bardzo mi przykro
[*].
Witam nową mamę Wiolunia :-). Grunt, że wychodzicie na prostą :tak:. Wszystkiego najlepszego dla Was :-).
Korlalikowa, ja też kawę sobie siorbnę :tak:.
Aguska, się pośmiałam jak weszłam na wątek, kogo tu do nas przywiało :-p.
Bodzia, śliczna torba, ale to już wiesz ;-).
Będę zaglądała jak tylko czas mi pozwoli. Sz-n cały zasypany... :dry:. Wiosnę bym już chciała :tak:

A to ,to normalnie aż we mnie się zagotowało stare k... bym osobiście rozszarpała
Po skandalu w żłobku opiekunki stracą pracę - TVN24

Brak słów! Dobrze, że takie rzeczy prędzej czy później ujrzą światło dzienne.
Zaraz małego kładę spać i się za obiad biorę i za ogarnianie chatki :tak:.
Ostatnio kupiłam sobie skakankę i skaczę codziennie <no dobra od 3 dni dopiero :-p> po 300 skoków, więcej nie mogę niestety... Ale szybko to idzie jak się macha łapkami w rytmie :-D.
Bajer, bo ma licznik, licznik kalorii <ile się spala>, ustawia się czas po którym pika że już koniec. Ustawia się godzinę i wagę. Mówię Wam Bajer, tylko sznurek jest plastikowy i mam zamiar go wymienić :tak:. Po promocji była w biedronce za 9,99. Ciekawa jestem tylko ile mi podziała :-D:-p;-)

reklama
Do góry