reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczynki być może znów uda mi się wpaść w rytm:)Chociaż powiem, że jak się pracuje to ciężko:)
Witaj Wiolunia;);-)

reklama
Dziekuję :)
A no długo 5 lat...najpierw pierwszy synek, potem drugi-wcześniak, więc nie wiem kiedy wyjdę do ludzi w sensie pracy oczywiście :-(.

Własnie kładę bąblów do spania i będę korzystać z chwili spokoju...do karmienia nocnego żeby nie było za długo tego spokoju :-D.

Witajcie .Ja dopiero teraz .Dałam sobie spokój na cały weekend od kompa .
Witaj wiolunia .
Widzę ,że Twój wcześniak to chyba bardzo wczesny ;-)
Ja mam wcześniaka ,ale późnego ,bo z 35 tc ,a i tak łatwo nie było ...
Napisz o sobie coś więcej .

lena co tylko tyle napisałaś?
Ja chcę relację co tam u Was .

Halo????

O nas krótko .
Wszyscy zdrowi .
Młody w nowej szkole super !!!!
Młoda stoi i zaczyna chodzić za rączki .
Pięknie nurkuje w basenie .
Klaudia składa na stypendium zagraniczne ,a ja trzymam kciuki ,żeby się nie dostała ;-):-p:-p
Wredna matka ze mnie :-p:-p:-p

a ja ?
Zakochałam się w nowej piosence Ani Wyszkoni

Ania Wyszkoni - W całość ułożysz mnie - YouTube

Ostatnia edycja:
Wiolunia witaj
koralikowa dziewczyny pouciekały:-D
ale zimowo się zrobiło:eek: a ja sie cieszyłam że nie długo wiosna a tu sypie śnieg:-D:baffled:
mały w przedszkolu maja rytmikę więc go podglądam:-p
zaraz biorę się za sprzątanie Bartka pokoju bo ma tam wszystko porozrzucane:sorry:

reklama
Do góry