reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ekomama u nas było akurat bardzo ciepło ale trzeba uważać bo niby lekki wiaterek a zaraz przeziębienie gotowe.Współczuje ząbkowania oby Matyldzie szybko wyszły i bez większych problemów;-)
Koralikowa no oby mały sie nie rozłożył pewnie grał w piłkę
japaneczka miło nam;-)ja dziś wstałam przed 6:-D:sorry2:bo młody przestawił sobie godziny no cóż taki los:-D
As głosik oddany

Witam
no właśnie ja wstałam dziś przed 6
póki co u nas świeci słońce i mam 0 na termometrze czyli nie jest źle
zaraz młodego szykuje do przedszkola

reklama
Hejka!
Głosiki oddane wczoraj i dziś. Super uśmieszek Karolinki :-)
Tylko dziwne,bo wczoraj było ich 81,a dziś 76????Chyba ,że mi się coś pokićkało.
Zimno wraca.
Ide ,bo mała mi sie tu drze,biedna.....

hej

U mnie tez dzisiaj zimnica,,p**** ze hohoh....masakra,jaks ie pogoda zmienia,,no ale to marzec..

As zagłosowane:)
Amalie a ty po slubie u tesciow bedziesz???
aguska juz nie chyrla...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
as glosik oddany :)

Aguska serio serio ja to przeklenstw nie widze ;) wygwiazdkowany epitet to nic zlego.. toż tu nikt nikogo nie zbluzgał:)

wiosna idzie.. trza sie usmiechac :D

padam dziś. tak mi oczy bolą. od tego kichania to w sumie cala twarz mi boli.

reklama
Do góry