reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Porządek musi być! ;-)Zachowajmy dziewczyny kulturalny styl pisania. ;-):-)
Renatka bo to moderatorka ( czyt. Aguśka) "wygwiazdkowała" te wulgarne epitety. Szanujmy jej wolny , bezcenny czas i starajmy się pisać w sposób cenzuralny. ;-)

reklama
Koralikowa jak Aguśka zniknie nam na kilka dni , znaczy się sprząta BB. :-D
A tak serio, wcale nie fajne jest upominanie, proszenie innych użytkowników BB o odniesienie się do regulaminu, bo jest się traktowanym jako uszczypliwym, czepialskim i zwykle nielubianym.
My moderatorki za free sprzątamy , jest to nasza dobrowolna wola ...
Więc jak chcemy by ogólny wątek " Mamy będące w domu" przetrwał ,dostosujmy się do regulaminu tu panującego. Nie gniewając się o upomnienia moderatorek.;-)

Koralikowa ja wiem że ty tylko tak w żartach;-)
dzięki Justa za wsparcie;-)

Moje dziecko spało dziś w dzień 2h i już poszedł sam dobrowolnie spać!!!normalnie szok:szok::-D
A myślałam że do 23 będę z nim siedzieć
Zaraz house bejrzę:-) i też lulu trzeba iść

Wszystkiego Naj dla wszystkich Kobiet:tak:

Ale wieje u nas,dziś siedzimy w domu i tak dopóki nie przestanie silnie wiać.Nie chcę narażać malutkiej znowu na coś.Co prawda ona w głębokim opatulona,ale nie daj Boże ją gdzieś podwieje...mowy nie ma.A i w ogóle to nie był by spacer tylko zmaganie się z wiatrem.Ja później taka zakręcona do domu wracam.
A zakupy przez neta zrobię.

Wczoraj udało mi się uśpić malutką o 22 tak już na noc.Dzisiaj spróbujemy o następne pół godziny przestawić,muszę sobie tylko zrobić jakiś plan,będzie łatwiej.

Już się obudziła...

Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich KOBIETEK;-):-)

Ekomama matylda chyba jeszcze się budzi w nocy na jedzenie co?

Mój wczoraj spał w ciągu dnia 2 h myślałam że długa noc przede mna a on poszedł spać o 21,30:-)
U nas strasznie wieje jak młodego prowadziłam do przedszkola to prawie nas zwiało:baffled:

Amaliee ja już mieszkam z teściami 2 lata ale już tylko rok został i uciekamy do siebie :)

U nas dzisiaj też okropnie zimno i zero słońca aż z domu się nie chce wychodzić :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Prosimy o nie pisanie z
CAPS LOCKIEM - drukowanymi literami jak i POGRUBIANIA LITER BOLDEM w całym poście, co w netykiecie uważane jest za krzyk. Tych opcji używamy wyłącznie do zaznaczenia ważności fragmentu danej informacji lub użytkownika, do którego jest ona skierowana.

reklama
Do góry