reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguśka zdrowia dla małego i jak najmniej drapania ;-).

Wróciłam z Szymonem od lekarza. Poszłam znów, bo kaszel go tak dusi...ale jest bez zmian, katar gęsty spływa mu w gardełku i to sprawia taki paskudny kaszel :-:)confused2:.

Gracus dzis nocuje u teściowej, mąż wraca wieczorem...chyba fajny koniec piątku bedzie hehehehe

wiolunia zdróweczka dla syncia i udanego wieczoru;-):-p
Koralikowa tak w przedszkolu dorwał bo dwóch innych chłopców z jego grupy też już zachorowali.
Póki co nie jest źle dużo krostek nie ma na buzi prawie w ogóle nie drapie nie gorączkuje tylko jest okropnie marudny.
U mnie przed oknami był wypadek dwa samochody się stuknęły no i były dwie straże trzy policje i karetka więc z małym patrzeliśmy.

BunnyCukino witaj rozgość się napisz nam może coś więcej o sobie;-)

Mój mały już śpi dał się ładnie posmarować nie drapie się nie gorączkuje po prostu póki co super przechodzi tę ospę
U nas mróz za oknem oj ta wiosna nie chce do nas przyjść:sorry:

Hmm.. coś o sobie?? Jestem mama 14m Michałka i spodziewam się kolejnej pociechy:-). przebywam na urlopie wychowawczym. Sama wychowuje syna ponieważ maż pracuje w Niemczech. To chyba tak pokrótce.

reklama
rocznik 87 a Ty Amaliee? jeśli chodzi o Minimini to nie wszystkie bajki mi tam pasują cześć jest faja część taka otępiająca. Ale z filmy disneya zgodzę się że warto dzieciom puszczać i samemu miło je oglądać

Do góry