reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As, dokladnie jest tak jak piszesz, Bartek coraz czesciej smieje sie badz placze przez sen, rzuca sie ciagle i przez to krecenie sie budzi. No nic dalam rade tyle wiec dam jeszcze troche wyjscia nie ma:-p
Fajne koszulki, po ile sprzedajesz?

reklama
Witaj Anula na nocnym dyżurze BB :-D:-D:-D
Dzięki .
Dla bb koszulki sprzedaję po 4 zł szt .
Inne rzeczy można pooglądać u mnie na stronie FB "Z koszyka rękodzielnika"
Link jest w sygnaturce ;-)
Pora iść spać
dobranoc

edit:
teraz idę spać .Mała się obudziła i zrobiła sobie przerwę w spaniu
poprzytulałyśmy się ,pocycałyśmy i już śpi
Ja też wreszcie idę na zasłużoną drzemkę .

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Jejku to ja miałam fantastycznie ze spaniem, takie budzenie sie po pare razy cóż to jest!!!
As ide Cię lubić i jako ja i jako Gałganki z Duszą. I zapraszam do siebie i na FB i na bloga ;-)
Ja kończe kolejny koszyk na zamówienie
484305_353562071427453_963165029_n.jpg

Ufff mam niemoc artystyczną ostatnio. Czekają kolejne projekty i mus do sklepu poszyć ale czas,czas. Dziś jedziemy z Lolkiem na wizyte kontrolna do psychiatry,będziemy o lekach rozmawiać.
Rano już inhalacje Filipowi zrobiłam...
As a koszulki są śliczne!!!
Ach i mam prożbe.
Możecie zagłosować??? Blog Gałganki z Duszą, głosujący też mają szanse na wygraną Gałganki z Duszą | Szyciowy Blog Roku
Bym chciała mieć 100 głosów i tylko 18 mi brakuje....:sorry:
Dzieciaki się klockami bawią...A ja dziś musze młodszego do przedszkola zapisać a starszego do szkoły...Wierzyć mi się nie chce...

aguska taaaakkkk :-D:-D:-D
Jestem rześka jak skowronek :-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze ,że już najgorsze za wami .:tak::tak:

Zdrówka

Bodzinka zainspirowałaś mnie blogiem ,choć już nie raz na nim wcześniej byłam .;-)
Dziś zostawiłam tam po sobie ślad :rofl2:

Może też założę swój rękodzielniczy ...
Od dawna co prawda o tym myślałam ,ale jakoś tak czas ucieka mi przez palce ...
Trza się jednak zmobilizować :tak:
To było moje jedyne noworoczne postanowienie i lada chwila półrocze mnie zastanie :-D:-D:-D:-D

As do dzieła!!! Ja go traktowałam troche po macoszemu ale teraz jak byznes ;-) rozkręcam to się za niego wziełam :-)
Pani dzisiaj w przedszkolu karte mi daje "A to mały już 3latka będzie miał??" :-) Ona g opamięta jako takiego maluszka co nie chodził :-)W grudniu wprawdzie, ale 3!!
Moje postanowienie noworoczne to było wziąść Filifonka do fryzjera i już je zrealizowałam ;-)

Hej,ja tylko na chwilkę,głosik oddany :-) Dużo bym chciała napisać,ale moja dzidziulka właśnie się budzi.Potem na spacer. Miłego dnia życzę i` do później :-)

reklama
Do góry