reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Połozyłam Emi spac i jest cicho więc śpi ,teraz mam czas na BB :tak: :-D
obiad gotowy ,tylko makaronik dogotuję i nic już nie robię .....narazie

potem jeszcze jeden spacer trzeba zaliczyc :tak: :tak:

Witam i o zdrowie pytam:-D :-D :-D
Dawno mnie nie było ale odkąd Majka raczkuje jakoś nie mam czasu często zaglądać na bb, a jak już zajrzę to wchodzę na styczniówki 2006 - bo w końcu sama nią jestem:-) :-) :-)
Ale obiecuję że zacznę i do was zaglądać moje drogie mamy siedzące w domach:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

A ja za 20 dni mam 5 urodziny mojej córci i już się głowimy nad tortem, bo chcemy w tym roku sprawić jej jakiś naprawdę bajerancki. Znalazłam fajną stronkę z różnymi cukierniczymi rzeczami i są tam właśnie fajne dekoracje na torty:
K-2 dekoracje dla dzieci
Mąż ma znajomego cukiernika, który być może zrobi nam takie cudo.
Anaconda i Sylwia - witajcie ponownie i wpadajcie często:-).

ja do pracy narazie nie moge isc moze we wrzesniu, powod oczywisty maly za duzo choruje- kazde zapalenie gardla konczy sie zapaleniem oskrzeli a nawet pluc

oj to szkoda go bardzo ,że tak sie musi biedaczek męczyć,to lepiej jak w domku posiedzi ,:happy:

moja do chorowitków nie nalezy ,ale jestem ciekawa ,co bedzie jak do przedszkola pójdzie,narazie do końca sierpnia mam płatny ,a potem sie zobaczy

syl1982wia Pewnie ze pamietamy!!!Witaj ponownie:-) :-) :-)
A jesli chodzi o becikowe czy jak tam to sie nazywa to tak czy siak w porownaniu z naszym panstwem roznica jest kolosalna............:szok: :dry:
Moje slonko spi ale po pol godzinie placzu.Jeszcze teraz przez sen szlocha:-(
A sylwester mi sie udal i wytanczylam sie jak dawno tego nie robilam i mysle ze dobrze mi to zrobilo.Vanesska tez nie miala nic przeciwko i muzyka grala dosyc glosno a ona bardzo sie cieszyla i robila brawo brawo jak tance byly i spiewy:-) :-) :-)

Ja jestem na wychowawczym do końca kwietnia (bezpłatnym). I już też zaczynam odliczać. Ale na samą myśl o powrocie do pracy, aż mnie skręca:dry::baffled::eek:.
Spacerek właśnie zaliczyliśmy. Pogoda jak wczesną wiosną:tak:. Teraz wsuwam obiadek, przed kompem.

reklama
Do góry