reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, u nas jeszcze ciemno za oknem:szok: Myslalam, ze to gdzies kolo 6stej a tu 8sma juz:tak: . Wczoraj jeszcze zabalowalismy, bylismy u znajomych na noworocznym obiedzie:tak: bylo fajnie jak zawsze, a moim trunkiem byla ukochana woda mineralna:tak: :-)
Dzisiaj nic mi sie nie chce, najchetniej to bym sie jeszcze przaspala z 10 godzin:tak:

reklama
Hej wszystkim:-)
Mój mąż z córą wyszli i wszystko wraca do normy. Jak oni są w domku, to panuje w nim totalne szaleństwo;-):-D.
Za oknem wiosna, świeci słońce i chyba jest dosyć ciepło. Może w końcu uda nam się wyjść na spacerek, wczoraj się nie udało, bo padał deszcz i ogólnie było nieciekawie.
Idę zajrzeć na nowy wątek:-).

Hejka witam sie i ja:-) Moje dziecie własnie wykłada z szuflady płyty ale co tam wole to niz by miało klikac :-) Ja juz zabrałam sie za pranko i wogole trzeba cos zrobic dobrze ze obiad prawie cały gotowy bo zostało z wczoraj:-)

A moje dziecię właśnie zagapiło się na Teletubisie:-) i mam chwilę spokoju. Cały ranek tylko za nim biegam, a to zdejmuję go z choinki, bo się wiesza na gałęzi, a to wyciągam z szafki z płytami, za chwilę już próbuje zrzucać kwiaty z parapetu, albo zajmuje się kablami (ostatnio odłączył mi internet - taki zdolny). A jak daję go na chwilę do kojca, to ryyyyyk. Jeszcze nie ma dziewiątej, a już mnie nogi bolą:eek:. O, Teletubisie już się znudziły, teraz zajął się wieżą i wyłączył głos:wściekła/y::-p:baffled:.

Witam w Nowym Roku :D
U nas też wszystko wróciło juz do normy - dzieciaczki w szkołach i przedszkolu, a ja korzystajac z okazji idę sobie trochę pospać, bo ostatnio to bym ciągle spała ;)

Właśnie skończyłam prasowanie:-p:baffled::dry:, a była tego cała góra. Jeszcze trochę zostało, ale już mam dosyć i jest mi gorąco (zawsze tak mam przy prasowaniu). Mały śpi od 10.00, a ja zaczynam myśleć o gorącej czekoladzie:evil::wink::yes:.

Witam!

Łączę się z Wami w bólu, po świątecznym i sylwkowym lenistwie dziś czas się za robotę na poważnie wziąć znowu! Tez mam pranie, prasowanie i sprzątanie w planach...

Cały ranek tylko za nim biegam, a to zdejmuję go z choinki, bo się wiesza na gałęzi, a to wyciągam z szafki z płytami, za chwilę już próbuje zrzucać kwiaty z parapetu, albo zajmuje się kablami (ostatnio odłączył mi internet - taki zdolny). A jak daję go na chwilę do kojca, to ryyyyyk.

To tak jak bys opowiadala moj przebieg dnia:tak: :tak: ;-) ;-) :-D :-D

Ja wlasnie popijam wode z naturalnym sokiem jablkowym, coby mi sie udzielilo jak najmniej kalorii.;-) Moj maz dzisiaj odwalil takie sniadanie, ze wszystko oplywalo w oleju:tak: nie ma dla mnie litosci:no: zamiast mnie wspierac kusi mnie wszystkim, co tuczace i pyszne:baffled: :tak: :-)

reklama
Do góry