reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W nowym 2007 roku spełnienia marzeń tych nowych
i tych jeszcze z poprzedniego roku:-D :-D :-D
Jak najmniej smuteczków.
Radości z maluszka i siebie samych
dla Was drogie mamusie.

Moje dziecko zasnelo i niestety Nowego Roku z nami nie przywitalo ale i tak je kocham nad zycie i dziekuje Bogu za to ze mam tAkie szczescie!!!!!

Kochane w Nowym Roku 2007 zycze Wam duzo radosci, szczescia i spelnienia marzen!!!!

(za bledy od razu przepraszam, ale nie czuje dobrze klawiatury z wiadomych powodow...):laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Balujemy jak trzeba, a szampana pije juz nie wiem ktorego z koleji...:baffled: ;-) :laugh2:

No to już jestem ,w nowym roku ,popiliśmy troszkę i fajnie wesoło było ,Emi tez nie mogła zasnąć ,ale to dlatego ze w nowym miejscu ,teraz jest ciut marudna ,bo nie wyspana ,ale zaraz się razem kimniemy .

Joanna wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy ślubu ,dużo zdrowia i duzo słońca na dalszej drodze razem:tak: :-D :-D :-) :-) tylko troszke spuźnione ,ale szczere:tak: :tak: :tak:

reklama
Dzien dobry, czuje sie fatalnie, glowa mi peka i juz wzielam alkazelcer:baffled:
Ale takie sa uroki sylwestrowego hulanka:tak: ;-) :sick: :-D

Joanna ja rowniez przylaczam sie do zyczen rocznicowych i przesylam duzo buziakow!

Noelia nasz maly wczoraj tez nie mogl usnac przez te wszystkie fajerwerki, mordowal sie biedaczek ze dwie godziny zanim wkoncu zapadl w sen:tak:

Do góry