reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Własnie siedze w maseczce drożdzowej :ninja2: ,na włosach odzywka:elvis: ,teraz paznokietki piłuje i maluje:tak: :-D a więdzyczasie robia sie zraziki

Iwonka to brat nieżle poszalał:tak: :cool:

Pycha córeczka gotowa do balu to chyba czas zacząc zabawę ;)
Lena jak ja odstawiałam Monike od piersi to smarowałam sutki Cebionem i to poskutkowało - ale ona miała juz 2,5 roku. A Twoja jest jeszcze malutka, więc może po prostu sprobujesz jej najpierw podawac butelke zamiast cyca. Rob to na zasadzie, że rano i w ciągu dnia z dwa razy cyc a reszte butelke i tak stopniowo coraz mniej cyca a więcej butelki. Jednoczesnie jak najwiecej ja przytulaj żeby nie odebrała tego jako odtracenia. A jak będzie mało skuteczne to mozesz spróbowac z Cebionem.

Ja juz sobie posprzatalam i czekam na gosci:-) .a za oknem wichura ach strach.Tylko patrze czy drzewo sie nie wywali na nasz dom:szok: :szok: :szok:

Noelia no niezle te zabiegi kosmetyczne, pewnie zrobisz sie na bostwo:tak: :-)
Iwonka u nas tez wichura, ale teraz sie troszke sloneczko pokazalo:tak:

Ja jeszcze w proszku. Zero przygotowan, ale moze sie zaraz wezme, zastanowie sie;-) :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

pAZNOKCIE MALOWAŁAM W SUMIE TRZY RAZY ,WCIĄŻ MI SIE NIE PODOBAŁO :no: :eek: :baffled: :-D :-D :-D MASECZKA SIĘ UDAŁA :laugh2:

DZIEWUSZKI KOCHANE NA TEN NOWY ROK ZYCZE WAM DUZO MIŁOŚCI ,DUŻO ZDRÓWKA,SAMYCH RADOSCI ,
POCIECHY Z RODZINKI ,.....ACH I JESZCZE DUŻO FORSY

ŻEBY TEN PRZYSZŁY ROK BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO

POWIĘKSZENIA RODZINKI CO NIEKTÓRYM Z WAS :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

i do zobaczenia za rok :tak: :tak: :-D :-D :-D :-D

reklama
widze ze wszyscy juz sie bawia...wiec poczekam na mezusia i zaczynamy rowniez swietowac nowy rok no i nasza 2 rocznice!!!:tak: :tak: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ na ten nowy rok........

Do góry