reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No wlasnie stalo sie z dnia na dzien, dzis sie dowiedzielismy. Na szczescie szwagierka mieszka w USA, bo sku r wiel tak podniosl czynsz do 600 zl, ze nie bylo jej stac, wiec wyjechala. Ale on o tym nie wie, wiec oficjalnie tam mieszka, i jak mozna wywalic czlowieka w ten sposob, zasrany gnoj!!!!

a moje dziecko jeszcze nie spiiiii:wściekła/y: spiewa sobie w łozeczku....co do tv,to tez nie bardzo go interesuje-ale zato lubi pilotem sie bawic :-)
Shady dziwna sprawa najpierw jej sprzedał,a teraz chce wywalic:baffled: trzymam kciuki zeby wszystko było oki

Nie nie nie......szwagierka dostala ten lokal z gminy, po jakims czasie znalazl sie wlasciciel i tak podniosl czynsz ze dziewczyny nie bylo stac, wiec wyjechala. Teraz skubaniec sprzedal o mieszkanie komus innemu a jej kaze sie wyniesc, mimo umowy, ze ma 3 lata na wyprowadzke. Chodzi mi o zasade, bo mieszkac tu juz nie bedzie, ale czynsz byl placony.

U nas paskudna deszczowa pogoda. Widzę, że i ja i maluszek mamy podobne nastroje. Do tego mam @... :-( :-( :-( :-( :-(

Może upieczenie ciasteczek jakoś poprawi mi nastrój :-)

Miłego dnia wszystkim mamusiom..

U nas też paskudna pogoda... pada od bladego świtu. Do tego czuję, że będę mieć dziś focha... bo mąż wczoraj pracował a dziś idzie "pocieszyć" kolegę, którego rzuciła dziewczyna... niech się bawi, ale tak małe czasu ma dla nas z powodu nawału pracy i zawsze sie denerwuje, jak wychodzi gdzieś w niedzielę...

reklama
Witam dziołchy

ja mam doła dalej ,i chyba mi przejdzie dopiero jak jakimś cudem pójde na swoje,mam dosyć mieszkania na kupie z tyloma ludzmi ,rzygac mi się chce ,juz nie moge patrzeć na tesicową, tescia i szwagierkę ble ble:baffled: :baffled: :baffled: ja chce na swojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:baffled: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Do góry