reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz mowili w radiu ze dzis w nocy nad polska maja przejsc silne wiatry 130kmh:szok: :szok: :szok: Do tego deszcz.Ja znowu bede w szoku zeby akacja sie nie przewrocila,Choc podobno ma poleciec w razie czego na druga strone podworka i byl by jeden plus bo drzewo do kominka bym miala za darmo:-) :-) :-)

Moje dziewczynki jedza tylko Barlinki - takie parówki z firmy Gzella. Inne im w ogóle nie smakuja. A dla małych dzieci to podobno najlepsze są cielęce odtłuszczone.

Kurcze a mnie zeby zaczynają bolec:-( Dobrze, że mam na poniedziałek umówiona wizyte u stomatologa.

dziecko spi smacznie od 15 minut:tak: :-) chyba wraca wszystko do normy(o cyca sie oczywiscie nie upominala)Jestem chyba na najlepszej drodze do zakonczenia karmienia:-p :happy:
Wiatrzysko okropne a ja mam okna otwarte bo jest tak goraco w domu:cool2:
U nas na poczatek parowki cielece nie wchodzily by w gre bo cielecinka uczulala

U mnie Victorek tez juz spi i mam czas dla siebie,maz oglada tv i nie okupuje kompa.U nas spokojnie wiatru nie ma i nie pada.A u siostry w Niemczech orkan czy cos takiego szaleje.

u mnie tez wieje strasznie i pada ....ale teraz wietrze mieszkanie i okna otworzyłam
Iwonka trzymam kciukasy za dobre zakonczenie karmienia:tak:
moje dziecko tez juz spi od 21.00 tagze u nas spanie tez z wielka poprwka:laugh2:
tez slyszałam ze dzis w nocy ma byc super wiatere :eek: 130km/h chyba wyjde na spacerek:-p
Noelia dobry pomysł z ta ksiazka,ja miałam taka miarke dla dzieci kolorowa ale moje dziecko sie tym zajeło.....ale tez dobrze jest centymetr przypiac pineskami do sciany i wtedy zmierzyc

reklama
brenda a co ty na to:confused: Bo ja w w szoku:szok: :-) :-) :-) Jest co ponosic ale nie wiem ile ma wzrostu i czekam na odpowiedz od mama emilki2005
Moja malutka waży 15,5 kg ubranka nosi na 92-98, buciki nosimy 21-22, od wczoraj (wyszły dolne kły) brakuje nam tylko 5-tek:tak:.
Dziecko ma rok,dwa miesiace i 24 dni o ile pamietam

Do góry