reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jejku jak wieje. Cieszę się, że jest prąd i działa internet. Fatalna pogoda. Mam wrażenie, że blok cały się trzęsie. Do tego jakiś głupi kabel tłucze mi się o parapet.:szok: :szok: :szok:
Niby jestem mamą siedząca w domu, a cały czas mnie nosi :tak:
Najczęściej do siostry, a dostęp do netu mam tylko w domu, stąd moje późne wizyty i nadrabianie czytania.

Witam:-)
U nas w nocy też strasznie wiało, a ja głupia zostawiłam wózek na ba;lkonie i cały spiworek był mokry:-p:eek:. No cóż, chociaż był pretekst żeby go wyprać;-). Karolcia już zdrowa, poszła do przedszkola. Ta to się błyskawicznie kuruje:tak:. Ale jak znam życie, pewnie niedługo znowu coś przyniesie. Kubulek trochę marudny, bo rośnie mu dolna dwójka i w nocy budził się z tej okazji chyba ze trzy razy:wściekła/y:. Mam nadzieję, że ząbek szybko wyjdzie. Dziś idziemy z nim do lekarza i aż mnie trzęsie:baffled:. Ciekawe, ile będziemy czekać:confused::baffled:.
A to dziecko 15,5 kg:szok:. Jestem w szoku, moja Karolcia waży ok.18 kg a ma 5 lat. Kuba niedawno ważył 9300 g, więc też nadwaga mu nie grozi:-D.

I ja witam!Wichure przezylismy:szok: :-) Ale bylo bardzo ciezko,balam sie o drzewo zeby na nas nie polecialo i jeszcze do tego blyskawice brrrrrr.Ale po polonocy jakos troszke slabiej wialo.4 dni juz nie karmie piersia:no: Mam z tego powodu troche dola,jest mi smutno i zal troche mi tej bliskosci ale z drugiej strony ciesze sie ze to juz koniec tych nocy nie przespanych i ciagle uwieszonego dziecka przy cycu.:elvis: :-)

Witam!

u nas też bardzo wiało, ale prądu nie wywaliło. Za to mała burza była wieczorem, taka z tych, co się przyjemnie przy nich śpi. Mały bardzo dobrze spał tej nocy :)

oj wiało wiało a u nas na wyspie wiał ojak szlak:tak: :szok:

a teraz o dziwo jest spokojnie i nawet siweci slonko jak mala wstanie (bo nadal spi:dry: chyba zaraz ja obudze) idziemy na zakupy

reklama
Czesc,
u nas tez strasznie wialo, a jeszcze straszniej lalo:szok: , juz myslalam, ze mnie w domu powodz czeka:szok:

Ale teraz jest spokojnie i chyba huragan odszedl w sina dal:tak:

Do góry