reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Dziewczyny ma problem
. Help !!! Moje dziecko chyba samo zrezygnowało z cyca, tzn. pił ok. 3 razy dziennie i 1-2 razy w nocy, a od dwóch dni udaje mi się go 2 razy na dobę przystawić i to z oporami. Najpierw myślałam że to katar, ale herbatki z butli pije bez problemu
. Najgorsze jest to, że nie chce mleka modyfikowanego i nie wiem, co mu dawać. Przecież jakieś mleko jeszcze powinien pić
.Może te Junior są lepsze, np. z miodem
. Może miałyście takie problemy

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mleko z miodem ale miod moze byc uczulajacy wiec nie wiem czy w 9 miesiacu wogole mozna podawacDziewczyny ma problem. Help !!! Moje dziecko chyba samo zrezygnowało z cyca, tzn. pił ok. 3 razy dziennie i 1-2 razy w nocy, a od dwóch dni udaje mi się go 2 razy na dobę przystawić i to z oporami. Najpierw myślałam że to katar, ale herbatki z butli pije bez problemu
. Najgorsze jest to, że nie chce mleka modyfikowanego i nie wiem, co mu dawać. Przecież jakieś mleko jeszcze powinien pić
.Może te Junior są lepsze, np. z miodem
. Może miałyście takie problemy
![]()

Moje dziecko spi i to we wlasnym lozeczku

zuzia Pomysl super ale po czasie bo juz kupilam tego mizia do kolorowania

Kunda Robilas tescik

Mi brakuje 7 kilo ale do przytycia a moze byc i 10

Pycha
mama Mai i Marty
hej kobitki
uff cięzki dziś był dzien, były u nas moje siostrzenice, więc dom do góry nogami
, potem przyszła tesciowa, nastepnie moi rodzice, około 20 wszyscy sie wyniesli, ogarnelismy dom, wykapalismy Majke i połozylismy spac, a teraz znów czekamy na kolejnych gości
na moja siostrę i szwagra, bo sie zapowiedzieli
acha......... i jutro chyba pójdziemy na sanki, mamy w końcu snieg
a co do tych rumienców, to już sama nie wiem, napewno nie są szorstke, ale zawsze tak ma jak wariuje i biega, dzis z dziewczynami tak dała czadu, że miała czerwoniutkie jak pomidorki
uff cięzki dziś był dzien, były u nas moje siostrzenice, więc dom do góry nogami

acha......... i jutro chyba pójdziemy na sanki, mamy w końcu snieg

a co do tych rumienców, to już sama nie wiem, napewno nie są szorstke, ale zawsze tak ma jak wariuje i biega, dzis z dziewczynami tak dała czadu, że miała czerwoniutkie jak pomidorki
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Iwonka -właśnie dzisiaj próbowałam dać małemu wieczorem kaszkę bananową mleczną, ale znowu było wielkie krzywienie się i wykręcanie w krzesełku

. A serki też powinno się dawać dopiero po 11 m-cu. Nam pediatra nawet z jogurtami kazała jeszcze czekać, chociaż są deserki z jogurtem od 6 m-ca Gerbera
. Może jeszcze wróci do cyca

, chociaż do wiosny.
Mój mały też ładnie śpi. Jak odstawiliśmy Eurespal, to problemy się skończyły
.
Co do wagi, to ważę teraz ok. 58 kg przy wzroście 172 cm. Chciałabym dobić do 62-64 kg, ale chyba jeszcze trudniej przytyć chudzielcowi, niż schudnąć grubszemu
;-);-);-).

Mój mały też ładnie śpi. Jak odstawiliśmy Eurespal, to problemy się skończyły

Co do wagi, to ważę teraz ok. 58 kg przy wzroście 172 cm. Chciałabym dobić do 62-64 kg, ale chyba jeszcze trudniej przytyć chudzielcowi, niż schudnąć grubszemu

witam z wieczorka
moje dziecko wlasnie zasypia:-)
na spacerku bylismy ale bylo strasznie mrozno,moje dziecko co chwile sciagalo rekawiczki....jakos nie moze sie do nich przekonac
,a teraaz wieje i pada snieg wiec jutro bedzie jeszcze wiecej
moje dziecko wlasnie zasypia:-)
na spacerku bylismy ale bylo strasznie mrozno,moje dziecko co chwile sciagalo rekawiczki....jakos nie moze sie do nich przekonac

aga29
Fanka BB :)
Zuzia ciesz sie, ze nie bedziesz miala problemow z odstawianiem
Jak maly sam nie chce to tylko lepiej dla ciebie
Wiem, ze jest takie mleko modyfikowane o smaku waniliowym, tylko nie wiem jakiej firmy, popytaj w sklepach, moze to polubi
Ciesz sie ze taka modelka z ciebie. Ja wazylam dwa lata temu przy 180 cm 68kg, teraz bym chciala chociaz 75 wazyc, wiecej nie wymagam

reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
dziwczyny co do wagi toja waze teraz 69-70kg przy wzroscie 170 cm a przed ciaza 58-59 kg(i zanim przytylam u tescia
) i wcale nie bylo za malo :-) :-) natomiast teraz czuje sie jak wieloryb
te waleczki i ten brzuch jakbym w ciazy byla
trzeba cos z tym zrobic :-)

trzeba cos z tym zrobic :-)
Podziel się: