reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ale się wściekłam na mojego męża. :wściekła/y::wściekła/y: Zawsze sama usypiam Julkę , gdy gasimy światło Julcia zawsze coś jeszcze mówi do mnie , do misiów dopiero póżniej zasypia. Dzisiaj ,nie wiedzieć czemu, mój mąż, jak tylko usłyszał Julkę , przyszedł do nas i zaczął się z dzieckiem bawić!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie pomogły moje tłumaczenia: "Idz stąd bo dziecko nie uśnie!" Stwierdził że przecież i tak nie śpi! TO teraz Julka ,zamiast spać , siedzi znim przed telewizorem. To jeszcze nie byłoby najgorsze. Gdy dziecko rozbawiło się w najlepsze, ja sobie poszłam , bo musiałam jeszcze nastawić pranie i pomyć gary. Nie minęło pięć minut a mężuś woła za mną żebym przyszła bo Julcia nie chce spać!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No nie , :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:~Teraz traktuję go jak powietrze niech ponosi konsekwencje tego co narobił. Gdyby nie wchodził Julka Już dawno by spała a teraz to nawet nie myśli o spaniu . Niech się tatuś wykazuje, skoro tak chciał się bawić z dzidzią. A ja mam czas dla siebie!

reklama
Cloe nie bądź za surowa dla męża, na pewno chciał dobrze.

Dziś w telewizji trąbili od rana, o tym, że ojcowie w Polsce niemal nie poświęcają swoim dzieciom czasu (statystyczny tatuś ponoć tylko 6 minut dziennie). Może Twój mąż też to słyszał ? ;-)

Dobrej nocki!

Witam!!!

wiedziałm ze nie jestem jedyna mamą siedząca w domku na BB, ale nie wiedziałam ze mamy własny watek, jakos nigdy tu nie dotarłam.......postaram sie wpadac cześciej......:-):-):-)

pozdrawiamy.....................:laugh2:

Witam!!! U mnie za oknem zimy ciag dalszy:szok: :-) Pada non stop snieg:dry:
martka_79 Wpadaj,wpadaj jak naj czesciej:tak: :-) :-) :-) My sobie siedzimy i nic nie robimy:-D :-D :-D Klikamy na bb:happy:
cloe Niestety to tylko mezczyzni:dry: Moj tez zawsze rozsadny to nie jest:no: :-)
zuzia te deserki Gerbera sa przepyszne szczegolnie banan,jablko z kremowym twarozkiem,sama moglabym jesc je tonami:-p :happy: bo ten z owsianka to np mojej corce nie pasowal:baffled:
Wstawac spiochy:-D :-D :-D :-D
Dobra ,ide zrobic jakies sniadanko!!!!

Cloe ,bardzo mu dobrze ,nabroił ,to niech teraz cierpi :tak: ;-) a z tym ze ojcowie w polsce prawie nie poświęcają dziecku czasu to racja ,niestety ,:baffled: mój tez się prawie nie różni ,chość jak mu powiem to sie zajmie i nawet umie się z nią pobawić,ale sam nie wpadnie na pomysł żeby sie nią zając:no: :sick:

Mojej kumpeli za to zostawił 18 miesięczna córcie samą w domu .....musiał iść do pracy ,później zadzwonił to swojej żony że on jest już w pracy a mała sama w domu została:szok: :szok: :eek:

Hej martka ,znam cię z nowej gry i chyba zagatki fotograficznej ,niedawna reanimowałam ten wątek i teraz prężnie działa ,a ja nie moge wklejac zdjeć bo cos muj luby pomieszał w kompie:-(

Narazie spadam ,śniadanko tżeba córci dac a potem na zakupy ,

chyba sobie kupię superniani książkę ,nawet sobie ją zamówiłam ,ale z kasa ciut krucho ,ale i tak musze ja mieć:tak: potem ja bede przed meżem chowac:-D :-D

Mojej kumpeli za to zostawił 18 miesięczna córcie samą w domu .....musiał iść do pracy ,później zadzwonił to swojej żony że on jest już w pracy a mała sama w domu została:szok: :szok: :eek:
:szok::szok::szok::szok: niezły tatuś, trzeba przyznać:szok::szok::szok:, nie wiem, co bym mojemu zrobiła, gdyby tak się zachował:baffled::dry::eek:.
Tak wogóle, to witam:-)
Mój znowu w pracy, ale dzisiaj krócej więc, jeszcze zdąży iść z Karolcią pojeździć na sankach. Ja na mojego męża nie mogę złego słowa powiedzieć. Dużo pracuje, ale z dziećmi też stara się spędzać jak najwięcej czasu. Czasami się zastanawiam, skąd bierze na to siły:baffled:. U nas zima w pełni, ale na razie przestało sypać. Wczoraj mówili, że od poniedziałku ocieplenie, więc cieszmy się śnieżkiem, bo niedługo znowu wiosna:cool2::cool2::cool2:.
Cloe - mężowi należy się nagana;-), ale nie gniewaj się na niego zbyt długo;-):-D.
Martka
- witaj i wpadaj częściej:-).

Witam
Jestem mamusią siedzącą z dzieckiem w domciu,poniewaz nie pracuje.
Mój synek ma 2 latka i 4 miesiące.Odwiedzam często te forum i wpisuje się z chęcią.

reklama
Tak wogóle to siedze sama,bo mąż pracuje w Belgii.Jets kierowcą tira.Raz na dwa miesiące zjeżdża i teraz wraca dopiero 3 marca.
Pozdrawiam samotne mamuski.

Do góry