reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej:-)
My wstaliśmy tradycyjnie o 6.30. Mój zrobił na śniadanie naleśniki:szok:, nie wiem, czy dzisiaj jakiś Dzień Dziecka jest, czy co:confused:. Mały już też po śniadanku, dostaje Sinlac, bo mleka dalej nie pije:-(. Teraz szaleje;-).
Co do wieku, to mnie też bliżej do emerytury;-):-D, bo w lipcu skończę 30. Ale nie powiem, żebym się tym jakoś specjalnie przejmowała:-).

reklama
Mały śpi, nareszcie:-p, a ja jem sobie bananka z jogurtem własnej produkcji:tak:. Mniam:-).
Coś mi rano przeskoczyło w karku i boli jak próbuję podnieść wysoko głowę:eek::baffled:. Czy to już ze starości:confused::baffled:.
Co macie dziś na obiadek, bo wena twórcza mnie opuściła i nie wiem co zrobić:confused:.

Dzień doberek wszystkim.
My wstaliśmy niedawno,właśnie robie śniadanko-paróweczki synkowi,a sobie kanapeczki.
Potem kawa,uwielbiam kawe czarną, a potem małe sprzątanko w domku,trzeba cosik ogarnąć.
Dzisiaj nas odwiedzi ciocia ma prtzywieźć prezent dla Mateuszka-ciekawe co??hmm
U nas leje deszcz , całą noc padało i dalej pada,mokro mokro i brzydko.

Oo właśnie smska dostałam od koleżanki,że dopiero w sobote mam kolęde.
Matko jak późno,ja myślałam,że była w tamtym tygodniu,bo mnie nie było,a tu masz niespodzianka i dopiero będzie.
Miłego dzionka

Witam! Mam 28 lat jeszcze lecz za 1,5 miesiaca skoncze 29;-) :-) U nas co rusz leje deszcz.Cala noc super spalismy ale nad ranem cos Vanesska co chwilke sie budzila z wielkim placzem:szok: Zauwazylam to juz od kilku dni.Budzi sie,placze i zasypia za chwilke i tak kilka razy :confused: :confused: :confused: A w sumie spalismy do 8:00:happy:
O i wlasnie moje dziecko odrywa mi listwy przy podlogowe:wściekła/y: :wściekła/y: :szok: :szok: Cos dziedek za slabo je przymocowal:baffled: :dry:

Mały śpi, nareszcie:-p, a ja jem sobie bananka z jogurtem własnej produkcji:tak:. Mniam:-).
Coś mi rano przeskoczyło w karku i boli jak próbuję podnieść wysoko głowę:eek::baffled:. Czy to już ze starości:confused::baffled:.
Co macie dziś na obiadek, bo wena twórcza mnie opuściła i nie wiem co zrobić:confused:.

Zuzia tak to pewnie ze starosci :-D :-D :-D
ja mam dzis krupniczek tescia na obiad mowie wam tak mnie rozpieszcza ze ostatnio prawie codziennie przywozi mi obiadki (albo rozpieszcza mojego meza :-) a swojego syna:-) )

A my dzisiaj chyba pulpeciki zjemy z warzywami,mój skarbek uwielbia mięso mielone ,a warzywa to i gotowane i surowe zajada.
Szkoda,że wogóle to jest mały niejadek,ale i tak nie narzekam.

reklama
Dzień dobry!
Ja chyba spróbuję tej kaszki Sinlac niedługo, skoro na zwykłą tak źle mi synek reagował. ale najpierw wprowadzę mu miesko do diety, w przyszłym tygodniu.

Wy się czujecie młodo ( i słusznie!), a ja jakoś strasznie przeżywam swoje ćwierćwiecze ;-)

Do góry