reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leika ja tez sie czuje juz "staro" tymbardziej ze pomysle ze dopiero mature pisalam :-) :-)
a co do kaszki sinlac to jet dla alergikow wiec nie powinna zaszkodzic:-)

reklama
Mnie moje lata przeszkadzaja tylko wtedy jak sobie o nich przypomne:laugh2: :laugh2: w gruncie rzeczy zachowuje sie tak samo jak przedtem a i z wygladem nie jest najgorzej pomijajac tluszczyk do zrzucenia:tak: ;-)
Ja kawy nie moge pic, bo zaraz robie sie trzesaca:tak: Jezeli to juz kawe z mlekiem, tj. 3/4 mleka, 1/4 kawy:-D
My obiadek mamy z wczoraj, maz przyrzadzil warzywa roznej masci w sosie pomidorowym, a do tego ryz. Nie ma to jak zdrowe odzywianie:tak: ;-) ;-)
U nas za oknem tez szaro buro i bylejako:baffled:
Moj maly wlasnie zasypia w lozeczku, ostatnio zaczyna pokazywac rozki:tak:

Mój już nie śpi, zjadł deserek i na razie jest grzeczny. Nawet spokojnie mogłam ogarnąć kuchnię, bo już nie było gdzie naczyń stawiać (uroki małej kuchni;-)).
Ja zawsze rano muszę wypić kawkę, bo moje dziecko tak do końca jeszcze nie da mi się wyspać. Ale podobno w kawie są jakieś przeciwutleniacze, więc ja staruszka chyba nawet powinnam pić;-):-D:-D:-D.
Aga - Ty to pijesz raczej mleko z kawą:laugh2:.
Kasiulla - zazdroszczę teścia, toż to prawdziwy skarb:tak:;-).
U nas też pogoda nieciekawa, jest straszna wilgoć i przez to zimno, brrrr:baffled::dry::-p.

Dziewczyny jesteście młodziutkie,przecież wiek to nie wszystko.
Na pewno jesteście duchem młode.
Ja tam na wiek nie zważam uwagi,może jak osiągne jakąś 40-stke to zaczne się martwić.
Pozdro

No w końcu wkleiłam nowe zdjęćie z gór z sylwestra,synek z saneczkami przy aucie naszym.
Zawsze zapomne jak te zdjęcie się wkleja,ale udało się po 20 minutach.he

A moja babcia skonczyla teraz 70 lat i chodzi co tydzien na dyskoteke!!! I co wy na to?????Jesli tylko zdrowie dopisuje zawsze mozna czuc sie mlodym......

Iwonka to babcia bigbitowa!!1:tak: ;-) :-D Bo prawda jest, ze nie te lata sie licza, ktore mamy zapisane w akcie urodzenia, lecz te, na ktore sie czujemy:tak: Ja tam caly czas czuje sie jak studentka i tak tez sie zachowuje:tak: :-D Choc moze czasami powinnam spowazniec, bo niektorzy na mnie oczy wywalaja:laugh2: :laugh2: Nie lubie miec wsrod znajomych osoby, ktore zachowuja sie nad wyraz "staro i doswiadcznie", wowczas ja czuje sie przy nich nieco dziwnie:baffled: ;-) :laugh2: Troche luzu nigdy nie zaszkodzi;-)

Iwonka to masz zajefajna babcie,imprezowiczke na baletach.
Moja to tylko narzeka ze ją wszystko boli i szuka sobie chorób.
My już z Matkiem posprzatalismy,teraz obiadek do roboty,matu teraz odkurza wszystko papuguje tak jak ja,to odsunie pufe i odkurzyc to sie schyli pod meblami odkurzy,nawet mnie teraz odkurza,tylko ze on sama rura odkurza,a reszta juz schowana z odkurzacza.
Czekamy na ciocie z prezentem bo zaraz bedzie u nas,kolo 14 akurat na obiad,pa:-) :-)

reklama
A moje dziecko mi odstawia cyrki:wściekła/y: Ledwo patrzy na oczy a spc nie chce:wściekła/y: co juz powinna wstawac nie dlugo z drzemki:baffled:
Moja babcia ma wlosy do pasa ale wiaze w koka.Ubierac sie bardzo lubi na Jeansowo lub w panterke:tak: Na dyskoteki chodzi oczywiscie dla doroslych:happy: Uwielbia tanczyc :-D Nie jest jakas szczupla laska wcale.Bardzo przezywa to ze skonczyla 70 lat i teraz ma znizki na autobus a wolalaby placic za przejazd normalnie i nadal miec 69 lat:tak: :laugh2: :cool2:

Do góry