reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My tez bylismy dzis na bardzo dlugim spacerku:tak: :-) Pogoda wspaniala a moje dziecko pod koniec zasnelo w wozku :tak: poszlam do domu a ja zostawilismy w wozku zeby sobie po spala.Spala poltorej godziny a jak sie obudzila to ja wzielam do domku rozebralam a ona dalej poszla spac na drugie poltorej godziny:szok: .Chyba porzadnie sie dotlenila skoro tak dobrze jej sie spalo:tak: :-D Niestety podobno jutro ma juz nie byc tak slonecznie jak dzis:no: :baffled: :dry:
Ewcia A kiedy twojemu synkowi wyszly "5"ki:confused: :confused: :confused: Moja Vanessa ma 16 zebow od 5 miesiecy :tak: i nic sie nie dzieje jak na razie:no: ;-)

sewa zrób sobie suwaczek, bo się przyzwyczaiłam, że raczej dziewczyny mają i wiem w jakim wieku są dzieciaczki, a u ciebie nie wiem :-)

u nas tez było piekne słoneczko, więc pojechaliśmy do innego miasteczka na pizze, pyszną pizze :-) i na spacerek, tam jest jeziorko gdzie jest pełno łabędzi, kaczek i mew, więc Maja miała radoche, po drodze zajechalismy do moich dziadków, czyli pradziadkow Mai, tam zjechali moi rodzice i 2 siostry babci, więc było wesoło :-)

mala juz śpi i my tez trochę padnięci

no to widze ze dzis wiekszosc z nas pada na pyszczek:eek:
my tez zaliczylismy spacer i plac zabaw,pozniej przyjechala moja psiapsiułka z dziecmi i było fajnie głosno:-) ale mały nie zaliczył popołudniowego spanka i o 19.00 byl juz strasznie marudny,ale przetrzymałam go do 20,30 i dopiero połozyłam i spi słodko tylko ciekawe o ktorej jutro sie zerwie rano:dry:
ja tez spadam do wanny i sie kłade lulku
DoBrAnOc DzIeWuSzKi

Cześć dziewczynki :-)
My dzisiaj cały dzień (piękny) spędziliśmy w Krakowie na rodzinnej wycieczce:-)
Pogoda był cudna a wyjazd udany w 100%:tak:
Teraz ja jestem padnięta, mam obiecany przed snem masaż w wykonaniu mojego Męża więc mam nadzieje że się na niego deczekam ;-)

Do jutra moje drogie :-) DOBRANOC!!!!

Ja tez bylam i jestem zmeczona ale w koncu na wieczor posprzatalam sobie bo podloga az sie prosila:baffled: :dry: :-p Tez uciekam w koncu spac:tak: Moje dziecko mimo dlugiej drzemki w dzien przed 21:00 i tak ladnie poszla spac:tak: :-) DOBRANOC :-)

Witam po weekendzie :-)
My też wczoraj zaliczyliśmy spacerek, niestety nie tak długi, jak miałam w planach, bo u nas strasznie wiało:-(.
Sobotnia kolacyjka z mężem bardzo się udała. Za to w niedzielę rano Kuba zrobił nam pobudkę o 5.15 i już nie chciał spać:wściekła/y:, więc całą niedzielę popijaliśmy z mężem kawkę, żeby nie paść. Nie wiem, co z tym moim dzieckoiem ostatnio się dzieje:no:. Stwierdziłam, że budzi się z głodu, bo ostatnio rano nawet mleko wypił:szok:. A w dzień za bardzo nie chce jeść. Czasami obiad je w trzech częściach:-p:baffled:. A taki żarłok jeszcze niedawno był z niego. Mam nadzieję, że to chwilowe fanaberie i wkrótce mu się poprawi.
To teraz idę czytać, co tam naklikałyście w ciągu ostatnich dni;-).

reklama
My choc była dosc ładna pogoda ale siedzielismy w domu bo jestesmy troche przeziebieni, ja sie nie moge pozbyc katarku a ponadto Macius nie ma pojazdu bo wozek sie rozwalił na tych naszych wertepach:-(

Do góry