reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!My spalismy do 7:30:tak: Ale ja tez odrazu nie wstaje z loza tylko wlaczam bajki i jeszcze sie wyleguje ile mi dziecko pozwoli bo ona siedzi na lozku i do poki mi nie wsadzi tez czegos do oka lub buzi to jest szansa na leniuchowanie:-D :-D :-D
sewa nawet nie pytaj bo ja ciagle sprzatam a najgorsze sa panele bo one non stop sie kurza i brudza a dywanow nie mam:wściekła/y: :no: :baffled: :dry:
zuzia mojego tez by to niczego nie nauczylo.Ja nie wiem:eek: Mi by uszy uschly jakby mi ktos w kolko powtarzal nie klac tego tu tylko tam:szok: Ale mojemu R widocznie to nie przeszkadza:baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :no: ;-)
noelia No wlasnie widzialam ta galerie ale nie wiem o co tam chodzi:no: :confused: :confused: :confused:
Ola k Trzymam kciuki za synka i Ciebie ;-) :tak:

reklama
Dzień doberek wszystkim.

My niedawno wypełzliśmy z wayrko,bo niedługo będziemy mięli gości,przyjdzie kuzynka z dzieckiem chłopaka,ale on ma 8 lat,chociaż mój Mati bardzo dobrze się z nim dogaduje,lepiej jak z dziećmi w swoim wieku.

Sewa ja tez mam non stop bałagan,pomomo,że także non stop sprzątam,mati non stop wszystkei zabawki u mnie w pokoju dużym wywala,ja pozbieram a on za 5 minut wywali klocki,misie,kredki,itp no i takw kółko,ja chodze i zbieram non stopa,aż do bólu i nerwów:wściekła/y: :wściekła/y:

Iwonka moje też jakoś dziwnie,ale czytałam,że one się jakoś później aktualizują,że troche później niż dzięń wypada obecny(nie wiem dlaczego:confused: :confused: :baffled: ).

zuzia A jakie mleko w koncu zaczal pic Kuba:confused: Bo juz nie karmisz wogole piersia:confused:
Że zaczął pić, to za dużo powiedziane. Kuba pije mleko tylko w nocy (np. dzisiaj o 5.00). Jest głodny, bo w dzień mało je i chyba dlatego pije. A teraz właśnie próbowałam mu dać przed spaniem i nic z tego:no:. Daję mu Bebiko bananowe. Raz też zdarzyło mu się wypić w nocy kaszkę mleczno-truskawkową. A wczoraj wieczorem zjadł łyżeczką prawie całą porcję tej kaszki, więc jest jakiś postęp.

SEWA ani sobie nie wyobrazasz jakich mam kochanych chlopakow za mnie zrobili to co bylo do zrobienia a ja dwie godz drzemalam w magazynienawet poszukali mi koca i mnie nakryli a teraz wlasnie przerzywam gehenne i radio mam na maksa moze to cos da

reklama
Dziewczyny ja od wczoraj mam totalna olewke w stosunku do zabawek a jak powiem starszemu synowi zeby posprzatal to mowi ze jest zmeczony a ja nie mam sily na sprzatanie
IWONKA2006 o jakiej galerii piszesz bo chyba ominelam ten post w czytaniu

Do góry