reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Na samej gorze w rozowym pasku zadan gdzie masz WYLOGUJ SIE,SZYBKIE MENU ITD jest tez GALERIE(Beta)
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
ZUZIA1 no niestety czasem tak bywa dlatego ze mamy tylko jeden pokoj a jak go mam na sile bic to wole sama posprzatac przynajmniej szybko i bez halasu
IWONKA 2006 dzieki
IWONKA 2006 dzieki
Pycha
mama Mai i Marty
hej dziewczyny,
u nas też ciągle bajzel, porozrzucanymi zabawkami to się nie przejmuję, po prostu wieczorem jak Maja idzie spać to powrzucamy do kartonu i kosza,
ale najgorszy, tak jak pisała iwonka, to jest kurz na panelach
i podłoga w kuchni, bo Maja próbuje samodzielnie jeść, więć ciągle ją zmywam, bo ciągle sie klei
, acha .... i jeszcze podłoga w łazience, bo mój mąż tam się rozbiera z ubrania roboczego i zawsze mu jakieś gruzy wylatują albo resztki drucików itp.
a my dziś bylismy na długim spacerku, w parku jest pięknie biało od śnieżyczek :-) (szkoda że nie wzięłam aparatu :-() dziś u nas normalnie wiosna
i musze sie pochwalić, że kupiłam Mai rowerek za 45zł, używany w super stanie, stabilny, z małymi bocznymi kółkami odkręcanymi, no po prostu super okazje trafiłam
u nas też ciągle bajzel, porozrzucanymi zabawkami to się nie przejmuję, po prostu wieczorem jak Maja idzie spać to powrzucamy do kartonu i kosza,
ale najgorszy, tak jak pisała iwonka, to jest kurz na panelach

a my dziś bylismy na długim spacerku, w parku jest pięknie biało od śnieżyczek :-) (szkoda że nie wzięłam aparatu :-() dziś u nas normalnie wiosna

i musze sie pochwalić, że kupiłam Mai rowerek za 45zł, używany w super stanie, stabilny, z małymi bocznymi kółkami odkręcanymi, no po prostu super okazje trafiłam

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
My tez bylismy na spacerku a teraz klade dziecko spac.
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?Ja tez musze sie rozejrzec za jakims rowerkiem na wiosne
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?Ja tez musze sie rozejrzec za jakims rowerkiem na wiosne
Pycha
mama Mai i Marty
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?
a przypadkowo, bo byłyśmy w parku, a obok parku jest taki nasz bazar i tak z daleka patrze, że stoi coś kolorowego, poszłyśmy, zobaczyłysmy, wypróbowałysmy i kupiłyśmy :-) na wiosnę będzie jak znalazł

Pycha
mama Mai i Marty
A co w końcu z tym zamówieniem na allegro? Dostałaś?
wczoraj dostałam

to moja Maja dzis na spacerku wzięła do ręki psią kupe

reklama
Podziel się: