reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sylwia - tylko mi nie mów, że sprzątasz jeszcze za starszego syna:szok::confused:. U mnie Karola musi sama sprzątać swój pokój, czasami zaczynam z nią "na zachętę", ale większość swojego bajzlu sprząta jednak sama.

reklama
ZUZIA1 no niestety czasem tak bywa dlatego ze mamy tylko jeden pokoj a jak go mam na sile bic to wole sama posprzatac przynajmniej szybko i bez halasu
IWONKA 2006 dzieki

Sewa to witaj w klubie:-) ja jak posprzatam to Macius nabałgani i musze robic od poczatku.
Teraz tez powinnam ale mi sie nie chce:-)

hej dziewczyny,

u nas też ciągle bajzel, porozrzucanymi zabawkami to się nie przejmuję, po prostu wieczorem jak Maja idzie spać to powrzucamy do kartonu i kosza,
ale najgorszy, tak jak pisała iwonka, to jest kurz na panelach :wściekła/y: i podłoga w kuchni, bo Maja próbuje samodzielnie jeść, więć ciągle ją zmywam, bo ciągle sie klei :wściekła/y:, acha .... i jeszcze podłoga w łazience, bo mój mąż tam się rozbiera z ubrania roboczego i zawsze mu jakieś gruzy wylatują albo resztki drucików itp.

a my dziś bylismy na długim spacerku, w parku jest pięknie biało od śnieżyczek :-) (szkoda że nie wzięłam aparatu :-() dziś u nas normalnie wiosna :happy2:

i musze sie pochwalić, że kupiłam Mai rowerek za 45zł, używany w super stanie, stabilny, z małymi bocznymi kółkami odkręcanymi, no po prostu super okazje trafiłam :happy:

My tez bylismy na spacerku a teraz klade dziecko spac.
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?Ja tez musze sie rozejrzec za jakims rowerkiem na wiosne

reklama
Do góry