reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No witam dziewuszki.Nie miałam czasu na nic cały weeckend a tu jak zwykle tona do czytania:-)
W piątek wybyliśmy na zakupy w sobote składanie i montowanie zakupionych rzeczy a w niedzielę basen i odwiedzinki nowo poznanej polskiej rodzinki:-) i zero czasu na wszystko.No na synusia to czas był:-D

reklama
hej

Niemam co pisać ,wyspałam się, zaraz na zakupy ,potem obiad ,....wciąż to samo :happy: Emi ogląda muminki ,bo teletubisie nawaliły :baffled:

narazie sie urywam ,póxniej zajrzę

Witam!:-) Ja tez myslalam ze nie ma teletubisi juz ale na szczescie puscili tyle ze zmienili pore emisji znowu.:wściekła/y:
Musze isc na poczte bo mojego brata corcia zostawila wczoraj swoja przytulanke pieska u nas i trzeba jej szybko wyslac bo jest wielka rozpacz:szok: :-( :-( A tak wiecej to dzien jak codzien,trzeba sie brac za pranie sprzatanie itd..........:-p :sick:
Donatella i kasiaczek82 Witamy w naszy gronie i czekamy na kilka slow o was:tak: :-) :-) :-)

Ola K jestem otwarta na propozycje :-)

a co do zabawek z ikeii to oczywiscie ze kupilam :-) :-D kolejna zabawke z serii mula do kolekcji :-D (mamy juz kolekje, wozek z klockami, piramidke do ukladania, plastykowe kubeczki i przebijanke),kilka pluszakow i chcialam jej kupic takiego losia na biegunach ale chba jeszcze jest za mala.
a jakie tam sa sliczne meble do dzieciecych pokoikow :-p :-D

Witam:-)
U nas nocka spokojna, pobudka przesunęła się na 4.30, mały wypił mleczko i spał prawie do 7.00.
Wczoraj byliśmy wszyscy razem na długim spacerze, bo świeciło słońce i była wiosenna pogoda. Dzisiaj niestety pada deszcz:-(, Karola nie idzie do przedszkola, bo mąż nie dałby rady jej odebrać i do wieczora będę z dzieciakami sama:-(.
Co do zabawek, to u nas też jest ich cała masa. Część mamy nawet schowaną w piwnicy, jak dzieciaki o nich zapomną, to znowu będą fajne:tak:.
Vici - pochwal się, co tak składaliście i montowaliście;-).
Kasiulla - udało wam się wybrać jakiś prezent:confused:
Witam nowe nic nie robiące mamusie:-).

Witajcie Mamuśki-
jak już pisałam jestem mamą siedzącą w domu ze swoją pociechą.Kacperek jest moim pierwszym dzieckiem,więc bardzo pomocne jest mi BB.
Jestem na urlopie wych do końca marca,ale mam zamiar przedłuzyć go jeszcze o rok.W końcu tak długo czekałam na tego brzdąca /mam 42 lata/ i z takim trudem /przeleżałam plackiem całe 8 mcy/,że nie mogłabym go teraz oddać komuś nawet na te 8 godzin.Może jestem nienormalna,ale tak czuję i już.Chyba mnie rozumiecie.
Ale oczywiście też mam dni,że mam tego wszystkiego dosyć i uciekłabym na konieć swiata,ale na szczęście to tylko chwilowe zaburzenia charakterystyczne dla wszystkich mam zajmujących się domem,dziecmi...

to tyle smucenia na swój temat.

Dzien dobry, u nas dzisiaj byla pobudka o 6stej a jeszcze bym sobie pospala:baffled: Mam dzis wizyte u dentysty:baffled: :baffled: jak przezyje, to bedzie dobrze;-) ;-)
Erik juz coraz pewniej chodzi,ale strasznie sie rwie nygus jeden, juz by sam chcial, a rownowaga jeszcze nie ta:laugh2: :laugh2: Pieknie chodzi juz za jedna raczke i daje rowniez sam pare kroczkow jak chce sie przemiescic od mamy do babci:tak:
Zuzia spoznione ale szczere zyczonka dla Jakuba z okazji dziesieciomiesiecznicy!!

U nas caly czas pada deszcz, wiec pogoda typowo nie spacerowa:no:

Witam nowe mamy!!

Donatella Po pierwsze gratuluje ze w koncu udalo Ci sie doczekac na swoj najkochanszy skab na swiecie:tak::-) Ja mimo iz mam 28 lat i mi tez sporo czasu minelo za nim sie doczekalam na swoje dziecko to tez nie wyobrazam sobie zostawic dziecko w czyis :confused: rekach i skoro na razie nie musze bo jakos z Robertem dajemy sobie rade to siedze sobuie w domku i sama opiekuje sie dzieckiem.Choc jakas prace w domu moglabym podjac,bo czasem sie nudze mimo tych wszystkich obowiazkow mam siedzacych w domu z dzieckiem:szok: :-D :-D :-D :-D :-D
Qurcze a u mnie snieg pada:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ja chce juz wiosne:eek::tak:

reklama
ja też chcę WIOSNĘ....u nas śniegu to dawno nie było,ale deszczyk to i owszem.Teraz też pada,więc ze spaceru na razie nici

Do góry